Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vremenska prognoza

Još danas moguća kiša, a idući tjedan očekujte prave ljetne temperature

Plaža Bačvice
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
08.09.2018.
u 12:12

Od nedjelje do petka vrijeme će biti stabilno i uglavnom sunčano, i na moru i na kopnu

Iako je jesen kalendarski sve bliže, ljeto neće tako brzo završiti. Idućih dana dnevne temperature će biti poprilično ljetne iako su jutra dosta hladnija, kao i večeri.

Tijekom subote će vrijeme biti promjenljivo i nestabilno, a ponegdje će biti kiše te pljuskova popraćenih grmljavinom.

Drugi dio subote donosi razvedravanje, no još će mjestimice biti moguć pokoji lokalni pljusak, najavljuje se u HRT-ovoj prognozi.

Od nedjelje do petka stabilno i uglavnom sunčano, i na moru i na kopnu.

U subotu će u  središnjoj Hrvatskoj temperatura danju od 24 do 26 °C, a najniža će jutarnja biti između 14 i 16 °C. Prijepodne oblačnije, uglavnom ujutro uz mjestimičnu kišu. Poslijepodne pak djelomice pa i pretežno sunčano, samo ponegdje uz mogućnost za pokoji pljusak.

Od nedjelje na kopnu pretežno sunčano, u jutarnjim satima uz maglu ponegdje. Temperatura će zraka postupno porasti te u drugome dijelu tjedna mjestimice može biti i oko 30 °C. Samo će u gorju postojati mala vjerojatnost za pojavu pokojeg pljuska s grmljavinom i to uglavnom u ponedjeljak.

Ostatak tjedna će uglavnom biti sunčan i topao pa uživajte u posljednjim trzajima ljeta.

>> Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije