Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnici o Žalac:
Povratak na članak

'Jolly je dobio kredit od HBOR-a gdje Žalac sjedi u Nadzornom odboru'

HSS-ov Krešo Beljak bi, kaže, pitao vlasnika vozila pod kojim uvjetima je roditeljima ministrice Žalac iznajmio vozilo i zbog čega, a zanima ga i što će im takav auto

Komentari 29

BU
burza
15:14 20.03.2019.

Po cemu sudis da svi misle kao oni i ti mozda mala manjina ljubomornih i jalnih ljudi koji u necijem oku vide trn a u svom ne vide konja

VL
AB
abendblatt
16:25 20.03.2019.

Pa koga briga tko vozi kakav auto,najbolje da su prije pitali Beljaka i Marasa za savjet.

VL
MM
mad.max
15:36 20.03.2019.

Ne kuzim di su novinari tzv istrazivacki do sada bili i obavijetili javnost o biografiji obitelji bahate ministrice. Kaj se mora nekaj dogoditi da bi oni poceli istraživati nase vrle ministre i ministrice?

VL
DU
Deleted user
17:39 20.03.2019.

Mavas uglavnom nikada ništa ne razumije. I onda u takvom stanju napada sve što se kreće i što ne misli kao on. Zbog svoje gluposti radi veću štetu nego što bi je inače napravio.

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
23:29 20.03.2019.

Otkad nadzorni odbor odlučuje o operativnim djelatnostima kao što je dodjela kredita? Halo, gospodine! Pa kad vam nedostaje i osnovno znanje, kako to da se bavite politikom i stalno imate mandat za saborskog zastupnika? O krupnim kreditima odlučuje upravni odbor, samo da znate.

VL
KA
kajbiti
08:13 21.03.2019.

Maras, poštenjačina. Svakom loncu poklopac. Šuć muć.

VL
BI
Binga01
20:22 20.03.2019.

"Beljak je bijesan jer ne zna izvaditi radio iz Mercedesa :)"

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:54 20.03.2019.

beljak ne može prihvatiti činjenicu da se iz ovih mercedesa ne može samo tako izvaditi autoradio. tu je njegov problem sa 'mercedesima'. inače, jolly u svom voznom parku ima samo mercedese.

VL
DU
Deleted user
16:58 20.03.2019.

Kada vidim ove trolove kako tepaju HDZ-u muka mi je

VL
SE
serđo12
15:12 20.03.2019.

Beljak samo naprijed! dobro pitanje šta im uopće treba ta snobovska limuzina ??

VL
RZ
Rocky.Zg
15:11 20.03.2019.

Lopovluk HDZ-a, močvara korupcije i nepotizma. To je postalo normalno u mandatu ove vlade. Nikada nije bilo gore.

VL
Avatar korona
korona
15:40 20.03.2019.

Ima se krade se, kradeze. Na sve moguče načine se želi uči u onih franjinih obečanih sto obitelji.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:14 20.03.2019.

Jezus je siromaštvo duhom proglasio za najveće blaženstvo vjernika, a sveti Franjo Asiški je bio zadužen da pronadje u bijelom svijetu takvo stado koje će biti uzor ostalim kršćanima.Tako je Sveti Franjo našao takvo stado na brdovitom Balkanu, medju dvonožnimm papkarima i kopitarima i prisegao ga na siromaštvo duhoom. Ovaj nije tražio prisegu i od njegovih pastira andjel(ic)a Gabrijela, vjerodomoljubnih dvonožnih glodara, koji su prisegli na vjernost, kako svojem Hrvatskom Bogu, tako Domovini, te domu svome, da bi zorno pokazali najvjernijem stadu dvonožaca kako to izgleda Kraljevstvo Nebesko (Raj na Zemlji). Tako je najvjernije stado Hrvatskog Boga u svojoj povjesnoj zbilji mjenjalo mnoge pastire (gazde Latine, Germane, Avare, Franke) i to iste katoličke vjere i bila je mirna Hrvatska. Madjutim kada je sticaj okolnosti uveo najvjernije stado Hrvatskog Boga u državni tor medju raskolnike ovo nije moglo opstati medju njima i normalno je da je diglo bunu i oslobodilo se Domovinskim ratom djavoljeg jarma, te je sada uspostavljeno redovito blaženo stanje sa staronovim pastirima Gabrijelima i njihovim pomagačima, našim vjerodomoljkubnim dvonožnim glodarima. Sada najvjernije stado Hrvatskog Boga ima sve za čim je tužilo, tj. svoje pastire (gazde) katoličke andjele Gabrijele, (dvonožne glodare) blaženo stanje (siromaštvo) duha i tijela, te neograničenu količinu vjerodomoljubnih igara, a gore na Nebu ga čeka Kraljevstvo i ništa mu ne treba bolje, zar ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.