Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVJERLJIVI ARHIV
Povratak na članak

Evo što skrivaju tajni CIA-ini dokumenti o ubojstvu Kennedyja

U arhivu objavljenom na internetu nalaze se dokumenti ministarstva pravosuđa, ministarstva obrane i parlamentarnog povjerenstva koje je provelo istragu o ubojstvu Kennedyja

Komentari 7

DH
dalibor.hren
10:46 04.11.2017.

Ne žele, niti nakon gotovo 60 godina objaviti istinu, a to znači da Oswald nije kriv!!!

VL
TR
trolokva
13:28 04.11.2017.

u cijem su vlasnistvu americke federalne rezerve,e taj ga je ubio,a zasto ,e pa zato jer je Kenedy FED htio vratiti u ruke naroda i drzave eto zasto.

VL
DU
Deleted user
14:07 04.11.2017.

Ajmo teoretičari urote, gdje ste???? Čujem da najnovija istraživanja nepobitno dokazuju da je i atentat na Julija Cezara ustvari djelo CIA-e i moćnih lobija, te vojno-industrijskog kompleksa, a Brut, Kasije i ostali tobožnji ubojice iz Senata, samo su žrtveni jarci. Živa istina!!!!! Provjereno 100 %!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.