Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Izvrijeđali goste nakon večere: 'Nitko me u životu nije nazvao ološem'

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
12.01.2018.
u 10:23

Idući put zaštitit ćemo svoje mušterije od ološa, poručili su iz restorana nakon lošeg komentara

Osoblje restorana u Engleskoj izvrijeđalo je par koji se žalio na hranu nakon romantičnog izlaska, pišu britanski mediji.

Jason i Jo Savage posjetili su restač The Oven u Middlesbroughu u srijedu, ali ih obrok nije baš oduševio. 

– Salata nam nikad nije stigla, mislila sam da su škampi gumeni, a moj suprug rekao je da može vidjeti mast u pohanom mesu sa sirom – rekla je Jo.

Restoran im je nakon žalbe vratio novac, ali se Jo, još uvijek uznemirena nakon odlaska, na Facebooku raspisala o katastrofalnoj večeri, piše Metro. Tada se oglasilo osoblje restorana izvrijeđavši goste.

– Kad ste stigli, konobar vas nije htio poslužiti zbog vašeg izgleda, ali unatoč našem zdravom razumu ipak jesmo – napisali su u odgovoru, spočitnuvši također Jo što se žalila nakon što je pojela šest od osam škampa te što ih je napala na Facebooku nakon što su im vratili novac.

– Naučili smo lekciju, uvijek vjerujte svom razumu, idući put ćemo zaštititi svoje mušterije od ološa – zaključili su.

Jedan menadžer rekao je da je restoran jednostavno reagirao na komentare za koje kaže da ih nitko u ugostiteljstvu ne bi prihvatio. Jo pak kaže da su komentari o njihovu izgledu prevršili mjeru.

– Nosila sam džemper boje breskve sa zavrnutim rukavima, koji je bio potpuno nov, te sjajne crne kožne hlače i čizme, koje su također bile potpuno nove – rekla je Jo, dodajući da je i Jason bio dostojno odjeven.

– Nitko me u životu nije nazvao ološem – dodaje.

Pogledajte 10 napitaka koje nikada ne biste trebali naručiti u baru:

1/10

Komentara 17

UM
Umjereni
11:07 12.01.2018.

Posjetili su "restać"???? Ovo nije pravopisna pogreška već stvar pismene kulture i opće inteligencije.

DU
Deleted user
12:20 12.01.2018.

Što je restač? Sad se objavljuju i uradci novinarske sekcije 1. razreda osnovne škole?

SE
serđo12
13:02 12.01.2018.

Vješt iskusan konobar procjeni gosta čim uđe u lokal i počne naručivat piće i klopu!Danas bi neki gosti htjeli da im se svašta radi za njihovih par kuna! Takve seljačine obično dolaza u većim limuzinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije