Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVETA RESTORANA

Gost zatražio ljutu tajlandsku hranu i 'zažalio što se rodio'

Pad thai
Foto: Youtube
1/2
09.10.2017.
u 18:37

Umjesto da na računu samo jednom napiše "ljuto", on je to napravio 17 puta. Na kraju narudžbe za kuhinju napisao je još i "napravite da je zažalio što se rodio".

Gost jednog restorana u Velikoj Britaniji toliko je iznervirao konobara sa zahtjevima da želi začinjeniju hranu, da mu je ovaj odlučio dobro "zapapriti". Umjesto da na računu samo jednom napiše "ljuto", on je to napravio 17 puta. Na kraju narudžbe za kuhinju napisao je još i "napravite da je zažalio što se rodio". Račun je na reddit postavio korisnik Lowghen, koji je napisao - "danas sam zatražio ekstra ljuti pad thai".

Foto: Reddit

Većina njegovih prijatelja složila se da narudžba tako ljutog jela nije bila dobra ideja.

- Jednom sam i ja narućio tako ljuti pad thai. Halucinirao sam tako da me prijatelj morao odvesti do automobila - napisao je jedan prijatelj.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:02 09.10.2017.

Halucinirati od ljutog? Jeste vi normalni?

GO
goronja
19:15 09.10.2017.

to se meni nemre desiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije