Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdila policija

Jeziv prizor na ulazu u Gračac, netko objesio vuka pod tablu: 'Mislila sam da mi se priviđa'

Foto: 24 sata
24.04.2021.
u 19:14

Dodala je i da je možda povezano s tim da u posljednje vrijeme vukovi često znaju doći u selo i usmrititi stoku.

Mještani Gračaca jutros su oko 8 sati ujutro primijetili nešto na samom ulazu u mjesto. Naime, netko je, vjerojatno usred noći, objesio vuka ispod table 'Gračac' na samoj magistrali. 

- Kad sam prolazila cestom i vidjela vuka, mislila sam da nisam normalna, da mi se priviđa. Vratila sam se kako bi se uvjerila da je netko zaista objesio vuka ispod table - ispričala je čitateljica za 24 sata. Dodala je i da je možda povezano s tim da u posljednje vrijeme vukovi često znaju doći u selo i usmrititi stoku.

Foto: 24 sata

PU Zadarska potvrdila je ovaj incident.  

- Jutros smo zaprimili takvu prijavu te je izvršen očevid. Vuka ćemo poslati u Zagreb na Veterinarski fakultet kako bi se utvrdio uzrok smrti. Nakon toga tek možemo početi tražiti krivca, ako se pokaže da ga je netko usmrtio - rekli su iz PU Zadarske. 

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
20:01 24.04.2021.

Pišem komentar pa brišem. Kad je u Štikadi kod Gračaca poklalo čovjeku ovce onda 'jadan čovjek', a danas 'jadan vuk'. Kanite se ćorava posla, dok su se vuk i pastir sami obračunavali - bilo je i vukova i ovaca. Od kada je država uplela svoje prste, nema ni vukova ni ovaca.

PU
paul-umpe
19:18 24.04.2021.

Cuj utvrdit ako ga je netko usmrtio i objesio.Ne sam se objesio o tablu.

AJ
AjdemiDudlaj
19:59 24.04.2021.

Vuk se samoubio s leđa metkom više puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije