Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Ina-MOL
Povratak na članak

Ježić nastavio odgovarati na pitanja obrane, Boyce traži račune

Svako Ježićevo odstupanje, makar i u jednoj riječi od onog što je već izjavio, Boyceu je povod za detaljno ispitivanje, a sve ne bi li poljuljao Ježićevu vjerodostojnost

Komentari 6

RS
rasta sev
20:46 28.05.2019.

Hoće li konačno kraj ovoj sapunici

VL
Avatar indigo25
indigo25
09:13 29.05.2019.

Ovog su tako obradili da bi sad bio u stanju priznati da je Isusa ubio, a da mu je to naredio Sanader.

VL
IB
iva.begovic
02:14 29.05.2019.

Ovo samo našim novinarima može biti čudno. Zamislite, od Ježića se traži račun tvrtke prije i poslije navodne uplate novca namijenjenog Sanaderu. Kako je to neobično ! !!, Pa čemu to? Nije li Sanadera trebalo osuditi temeljem novinskih napisa, čemuemu dokazi i računi, zar nisu dovoljne riječi "pouzdanih" svjedoka: Fiolića, Čobankovića, Barišića i ovoga Ježića. Sve do jedan uglednici pa čemu drugi dokazi. Izvatci bankovnog računa, kajgod. A kolege iz Jutarnjeg tako su se potrudili, što sad ovaj odvjetnik hoće.

VL
AK
ante kolorante
08:25 29.05.2019.

"Iva Begovic" = Ivo Sanader

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.