Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Ina-MOL

Ježić nastavio odgovarati na pitanja obrane, Boyce traži račune

Suđenje u aferi INA-MOL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
28.05.2019.
u 19:24

Svako Ježićevo odstupanje, makar i u jednoj riječi od onog što je već izjavio, Boyceu je povod za detaljno ispitivanje, a sve ne bi li poljuljao Ježićevu vjerodostojnost

Maltretiranje svjedoka. Ili lovljenje svjedoka u nedosljednostima. Ovisno s koje strane gledate, tako bi se moglo nazvati ono što se događa na suđenju za aferu Ina – MOL.

Tamo svjedoči Robert Ježić kojem već četiri rasprave zaredom pitanja postavlja William Boyce, britanski odvjetnik Zsolta Tamasa Hernadija. Britanac se lovi za sitne razlike u Ježićevim iskazima postavljajući niz pitanja o istim stvarima, na koje Ježić uglavnom daje iste odgovore. Ili odgovore kakve je već dao tijekom istrage ili prvog suđenja.

William Boyce
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

No svako Ježićevo odstupanje, makar i u jednoj riječi od onog što je već izjavio, Boyceu je povod za detaljno ispitivanje, a sve ne bi li poljuljao Ježićevu vjerodostojnost.

Ispitivao ga je o sastanku u Marcelinu, sastanku u Vladi, računima tvrtke Xenoplast, a na kraju je zatražio i da Ježić dostavi račune Xenoplasta prije i poslije navodne uplate novca za Sanadera.     

Komentara 6

RS
rasta sev
20:46 28.05.2019.

Hoće li konačno kraj ovoj sapunici

Avatar indigo25
indigo25
09:13 29.05.2019.

Ovog su tako obradili da bi sad bio u stanju priznati da je Isusa ubio, a da mu je to naredio Sanader.

IB
iva.begovic
02:14 29.05.2019.

Ovo samo našim novinarima može biti čudno. Zamislite, od Ježića se traži račun tvrtke prije i poslije navodne uplate novca namijenjenog Sanaderu. Kako je to neobično ! !!, Pa čemu to? Nije li Sanadera trebalo osuditi temeljem novinskih napisa, čemuemu dokazi i računi, zar nisu dovoljne riječi "pouzdanih" svjedoka: Fiolića, Čobankovića, Barišića i ovoga Ježića. Sve do jedan uglednici pa čemu drugi dokazi. Izvatci bankovnog računa, kajgod. A kolege iz Jutarnjeg tako su se potrudili, što sad ovaj odvjetnik hoće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije