Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Jeza u Irskoj: U poštu ušetali s truplom, htjeli su podići njegovu mirovinu

Bundles of Yemeni currency are pictured at a post office before being handed to public sector employees as salaries in Sanaa, Yemen January 25, 2017. Picture taken January 25, 2017. REUTERS/Khaled Abdullah
23.01.2022.
u 12:00

Nakon što su osoblju postali sumnjivi, dvojica mladića su pobjegla, ostavivši truplo.

Irska policija pokrenula je istragu nakon što su dvojica muškaraca u petak ujutro donijeli mrtvog muškarca u poštu u pokušaju da podignu njegovu mirovinu, prenijeli su irski mediji. 

Ovaj bizaran slučaj započeo je u petak oko 11:30 sati po lokalnom vremenu u gradiću Carlowu, smještenom jugozapadno od Dublina, kad je jedan od dvojice mladića ušao u poštu kako bi podigao mirovinu drugog čovjeka.

Zaposlenici pošte odbili su ga, kazavši mu da je za to potrebna prisutnost muškarca čija je mirovina, nakon čega je dvojac donio tijelo muškarca u zgradu. 

Nakon što su osoblju postali sumnjivi, dvojica mladića su pobjegla, ostavivši truplo. Navodno su poznavali umrlog muškarca.

Irska policija istražuje ovaj slučaj i okolnosti njegove smrti.

Ključne riječi

Komentara 11

LA
lajh1985
12:33 23.01.2022.

Oni su morali dofurat i mrtvaca, a kod nas nit ne treba tijelo da podignu penziju i glasaju...amateri

VE
Ventilator2
12:34 23.01.2022.

Mrtav ladan, ajriš edišn

BR
brzizestok
12:31 23.01.2022.

Obečana zemlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije