Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆAN BROJ UMIROVLJENIKA

S godinama mirovine će pasti na 30% vrijednosti plaće, pretvorit će se u oblik socijalne pomoći

20.01.2022.
u 06:32

I uz ovaj broj stanovnika mirovinski sustav održiv je financijski, ali ne i socijalno. Mirovine će sve više zaostajati za standardom

Ključne riječi

Komentara 68

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:37 20.01.2022.

Članak je savršen,da potjera na rad u inozemstvo,još 50-ak tisuća kolebljivih građana.

SL
slavenZadravec
07:52 20.01.2022.

Iz mirovinskog sustava treba izdvojiti sve privilegirane mirovine koje se ne temelje na višedeesetljetnom uplaćivanju u fond nego na političkim odlukama.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:33 20.01.2022.

Bit će novca iz PDV-a.Ako ima novca za enormne mirovine saborskih zastupnika i samo odabranih branitelja,bit će ga i za one branitelje i civile,koji su odradili 35+ godina.Jedino je pitanje,određivanje pravedne dobne granice za umirovljenje.Po meni,ta granica je za većinuu profesija 68godina,dok je za neke previsoka i granica od 60 godina starosti.Država kasni s 2. mirovinskim stupom.Umjesto da je još više promijenila omjer,u korist 2.stupa,država je ukrala 2.stup,pa sad kao daje milostinju,a kupljeni (korumpirani) novinari pišu ono što Vladi odgovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?