Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reiner Milanoviću:
Povratak na članak

'Jesu li sljedeći oposumi ili vjeverice?'

- Žalosno je i tužno da premijer Milanović na osobnoj razini napada predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, prikrivajući na taj način neuspjeh svoje Vlade - kazao je HDZ-ovac Željko Reiner u odgovoru premijeru koji je iz Splita napao Karamarka za kojeg je rekao da je nedosljedan i izgubljen.

Komentari 35

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:42 22.12.2013.

Hm, moram reči da su nekad doktori, vučiteli, profesori i slična cijenjena znanja radili svoj posao. Sad su svi u politici, imaju i dalje titule, ali rada nigdje. Samo prazna slama i prazne jasle, a nama magarcima koje zovu birači,i, sve više krulji u želucu.

VL
Avatar uussuu
uussuu
16:35 22.12.2013.

upravo tako g. akademiče, njihov jedini gospodarski program jeste da polariziraju hrvatsko društvo, i da uz pomoć toga hrvati imaju izbor iseljavanja iz hrvatske. već viđena matrica po kojoj je partije radila iz vremena njihove jugoslavije

VL
Avatar Pero2013
Pero2013
17:17 22.12.2013.

Gospodine Reineru da je premijer Milanović sa svojom vladom nesposoban da nas izvede iz krize stoji kao Velebit ali to što je rečeno o Karamarku stoji isto kao Velebit a najgore od svega Karamrku je to što ga takvi nesposobnjakovići kao vi branite!

VL
Avatar marnie
marnie
17:57 22.12.2013.

Ovaj Neron ima svojih 25 posto bez obzira što lupa, mi moramo gledati da je svih 75 posto naše!

VL
FL
feliks.lorenz.33
18:44 22.12.2013.

Poštovani g. Reiner, "Zadivio me Vaš viteški nastup u obranu g. Karamarka. Mene samo čudi Vaša amnezija koja obuhvaća sve što je HDZ uradio u Hrvatskoj za svoje vladavine i time generirao ovu bijedu u kojoj svi mi građani, naravnoo osim Vas političara u pobratimstvu s tajkunima koje ste generirali ,živite, dok mi kao Raja u vrijeme vladavine Turaka plaćamo dugove koje ste napravili, a živite i daje pristojno i po EU-stanmdardima, osim sve većeg broja Vaših kolega koji dane provode u Remetincu i zbog kojih ćemo imati novih troškova za proširivanje njegovih kapaciteta. Na žalost, nije mi poznata Vaša struka (osim da ste vjernik HDZ-a), ali obzirom da se odlično snalazite u životinjskom carstvu iz kojega ste nabrojali podosta vrsta, predlažem da se time i dalje bavite. Doduše što će se tiče plaće bit će sigurno negdje na nivou šumara ili lugara - ali ćete ondje biti korisniji nego li u politici.

VL
TO
tomokaro
17:19 22.12.2013.

Netko je rekao bit će ubrzo izbori u HDZ-u "jedan član jedan glas" To je bio PLAN 1 HDZ-a koji nisu ni započeli a što bi oni tek sa Planom 21.Tko pobjegne iz svoje profesije u politiku ili nije sposoban u svojoj profesiji ili je kriv po svih sedam Gandijevih grijehova a naročito po onom "bogatstvo bez rada"

VL
ZG
zorbas.grk
18:21 22.12.2013.

dr Reiner cemu uopce reagirate na unezvjerene :-) !

VL
Avatar billybull
billybull
18:04 22.12.2013.

nije problem u tome kaj je sdp-ova vlada katastrofa, kaj otvoreno radi protiv volje gradana koji su je izglasali...nije problem ni u tome sto je hdz (barem) isto toliko los...problem je u tome sto trenutno u hrvatskoj nema niko bolji, pa da su izbori I sutra jedino sto mozemo je izabrati manje od dva zla...sto cemo zazaliti u roku mjesec dana, placate naredne 4 godine, pa opet sve ispocetka....

VL
BR
brodludjaka
19:19 22.12.2013.

U hdz-u su svi lobotomizirani. Kriminalci,lopovi,mediokriteti, socipate... oni koji su nas prevarali i varaju i dalje, pokrali do temelja i napunili svoje džepove i svojih rođaka danas pričaju o poštenju. Sramotno da se čovjek iza kojega ničega nema toliko pjenii i stalno pojavljuje u medijima. Osim akademske titule koju ima i nekog drugog posla kojega mozda dobro obavlja, čovjek je čista politička nula. Ako se ne varam bio je i jedan od pregroznih ministara zdravstva koji ni na tom mjestu baš ništa nije učinio jer je totalno nepsosoban.

VL
Avatar ludi kekec
ludi kekec
20:31 22.12.2013.

a šta je reiner postao karamarkov trbuhozborac?

VL
Avatar Vrag Vražji
Vrag Vražji
20:41 22.12.2013.

Milanović pokušava izvući neku smislenu reakciju HDZ-a i Karmarka, ali izgleda da je to uzaludna borba i da Milanović nema sugovornika niti protivnika u opoziciji. A stvarno je zanimljiva ta HDZ-ovska amnezija i vječito prodavanje laži hrvatskom narodu. Znamo tko je zadnjih godina vodio državu (zna se) i tko nas je odveo u bijedu i neimaštinu. Nestanite sa političke scene i od vas "dovoljno".

VL
FL
feliks.lorenz.33
19:50 22.12.2013.

Siguran sam da kvalificiranije, uglednije, poštenije i osobe sa širim međunarodnim vezama - nemamo. Čak me ne smeta niti njena deklarirana pripadnost HDZ-u. Karamarko nije za drugo do uličnog čuvara reda ili možda komunalnog redara. Siguran sam da si ona od takvog "šefa stranke" neće dozvoliti "soliti pamet".

VL
KO
kojesta
18:54 22.12.2013.

vec j stvarno dosadno u zemlji koja puca po svim savovima gledati stalne ideoloske svadje i uvrede i lijevih i desnih. ocito i jednima i drugima fali volja za ozbiljnim rjesenjima, samo trate vrijeme i mazu oci javnosti, a krah je na vratima. vise nije 5 do 12, vec 3 min. nakon 12. u vecini zemalja evrope ljudi su na ulici, a ovdje se samo mejusobno prepucavaju tko je pametniji. kazaliste lutaka za djecu.

VL
NV
novo vriijeme
19:26 22.12.2013.

Kolinda Grabar Kitarović je dobar predsjednički kandidat, iskrena, javno se deklarira kao član HDZ a ne neka muljatorka koja je i vjernik i agnostik, desničar sa smislom za ljevičare itd. Ipak je dobila posao u NATO-u na najvišoj funkciji za za ženu ikada, odlično je vodila pregovore sa EU i odradila najveći posao. Da je ostala sigurno bi uvjeti pristupanja bili bolji za HR. Ovako Jaca sa crvenom torbicom kraj kamina, gleda prezgodnog Slovenca, Aj vas dej after jesterdaj, i evo ga, sve potpisano za dva sata.

VL
VV
Vrazje Vjestice
09:01 23.12.2013.

da je sdp pokazao maestralnu nesposobnost i politički autizam - istina je. ali,dok hdz unutar svojih redova ne provede lustraciju i izbaci SVE koji su u stranci bili do prije 2 godine,dakle direktno umiješani u pljačku stoljeća neviđenu u europi i šire, NEMAJU PRAVO GLASA.

VL
SL
Slivnjak
18:31 22.12.2013.

Komunistička vlada Hrvatske je dovela državu do provalije. Sad su ljuti na HDZ zašto već ne traže prijevremene izbore. HDZ se drži nekako mlako kao da ne žele doći na čelo države. Treća opcija ima plodno tlo ali za sad se ne očituje.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
22:12 22.12.2013.

Neee. Slijedeći su bolesni kriminalci i kleptomani,kolekcionari i pedofili. Gdje se vi doktore tu vidite? Ili se vidite kao obični domaći lopov?

VL
FL
flatline
11:18 23.12.2013.

Gledao sam nekoliko izjava za tv ovog Reinera i prvo što upada u oči je da čovjek dok govori nikada ne gleda i oči tj. kameru. Čini mi se da je on u hdzu nekakva mješavina Kalmete i Hebranga.

VL
AD
adminvl
17:05 22.12.2013.

Aj , ti osobno i onaj kojem su uputio kritiku , gonite se u bespuča hrvatske politike i osobno se izbrišite iz "registra" političara u RH jer jednostavno niste dorasli tome , samo mlatite praznu slamu , OBADVOJICA....

VL
TZ
TEZNO ZAKON
19:06 22.12.2013.

Nedaj Boze ni Ive Josipovica vise !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.