Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skrivena kamera

Jesu li pretjerali? Rekli mladiću da je ubio muškarca, pogledajte kako je reagirao

Skrivena kamera
Foto: YouTube
1/5
10.06.2015.
u 11:30

– Ovo mi je najgori dan u životu – rekao je Michael kojeg su prijatelji prevarili u skrivenoj kameri

Dvojica Australaca svom su prijatelju priredili nešto što će zasigurno pamtiti cijeli život. Naime, uvjerili su ga da je ubio čovjeka.

Michael je pristao s prijateljima sudjelovati u skrivenoj kameri u kojoj su trebali plašiti ljude s kostimom zeca. Prvo bi se sakrili iza zida, a onda iskočili pred prolaznike.

No, ono što Michael nije znao bio je opaki plan njegovih prijatelja. Kada je došao red da Michael obuče kostim i kada se izredalo nekoliko ''žrtava'' skrivene kamere, na red su došli i jedan muškarac i žena – otac i kći.

Kada je Michael iskočio ispred njih muškarac je, kako se činilo, dobio srčani udar pa su k njima dotrčali Michaelovi prijatelji.

– Čovjek je zbog mene dobio srčani udar... ovo mi je najgori dan u životu – rekao je Michael koji se neprestano ispričavao muškarcu i njegovoj kćeri.

Nakon toga je žena muškarca odvezla u bolnicu, kamo su se dovezli i mladići te su ispred ulaza čekali vijesti o muškarcu. Tada je Michaelov prijatelj primio poziv od kćeri muškarca koja mu je rekla da je njezin otac preminuo.

Prijatelji su ga neko vrijeme držali u uvjerenju da je čovjek doista preminuo, a onda je u jednom trenutku, živ i zdrav muškarac izišao iz bolnice i Michael je shvatio da je zapravo on žrtva skrivene kamere.

Nakon nekoliko trenutaka nevjerice i ljutnje na prijatelje jer su mu to priuštili Michael je prišao muškarcu, zagrlio ga i rekao: ''Drago mi je da ste živi''.

Kako je sve to izgledalo – pogledajte u priloženom videu!

>> Medicinske sestre kaznili zbog onog što su radile

>> Nezgoda koju će ovaj stražar zapamtiti: 'Nisam očekivao da će se nešto ovakvo dogoditi'

>> Student ostao u čudu: Nisam mogao vjerovati da sam to vidio

Komentara 1

TM
Tim_Minchin
10:27 11.06.2015.

sto su poceli raditi sa skrivenim kamerama, kad ce ovakva prica postati stvarna vijest a ne sala samo je pitanje dana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije