Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava o pobačaju

Jeste li znali da je 'beba najveći organ u tijelu majke'?

trudnica
Grgo Jelavić/PIXSELL
20.02.2013.
u 18:08

Političarka iz američke savezne države Alabama pokušava progurati zakon kojim će klinikama za pobačaje uvesti stroža pravila, a u raspravi čak i tvrdi da se u toj operaciji odstranjuje "najveći organ" iz ženskog tijela.

Političarka iz američke savezne države Alabama pokušava progurati zakon kojim će klinikama za pobačaje uvesti stroža pravila, a u raspravi čak i tvrdi da se u toj operaciji odstranjuje "najveći organ" iz ženskog tijela, piše IBTimes.

– Kada liječnici "odstrane" dijete iz majke, to je najveći organ u tijelu – kazala je republikanka Mary Sue McClurkin objašnjavajući zašto je važno usvojiti zakon koji predlaže.

– To je važna stvar i velika operacija. Nemate u tijelu ni jedan organ koji je veći od toga – kazala je McClurkin. No ubrzo su je stručnjaci demantirali tvrdnjom da je najveći organ na tijelu koža. Naravno, američku su političarku podsjetili i da fetus, koji sam ima organe u razvoju, uopće nije organ.

U 2011. godini otprilike 12 žena umrlo je od komplikacija tijekom pobačaja kojih je bilo čak 748 tisuća.

>>Japanske trudnice kupuju 3D modele svojih nerođenih beba

>>Kapsule s prahom ljudskih fetusa hit u Južnoj Koreji

Komentara 1

DU
Deleted user
07:42 21.02.2013.

to se kod nas pucki kaze,uzdaj "budala i krivi drva nikad nece nestati"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije