Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA MOLI POMOĆ

Jeste li ga vidjeli? Prevario je službenice i podignuo nekoliko tisuća kuna

prevarant
Foto: MUP
1/3
06.11.2015.
u 10:50

Sumnja se da je prevarant s fotografija sa šireg zagrebačkog područja

U potrazi za muškarcem koji je još u kolovozu u poslovnici banke u Tower centru na Pećinama u Rijeci i u poslovnici banke u Opatiji prevario službenice i podignuo nekoliko tisuća kuna, policija moli pomoć građana.

Sumnja se da je prevarant s fotografija sa šireg zagrebačkog područja pa policija moli da, ako ga netko prepozna i ima informacije o njemu, o tome obavijesti III. policijsku postaju Rijeka na telefon 051/439-610 i 051/439-639, njima najbližu policijsku postaju ili nazove na broj 192.

Također, građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese: primorsko-goranska@policija.hr. Sve korisne informacije građani mogu dojaviti anonimno.

>> Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ove prevarante?

>> Lažno se predstavio kao djelatnik Centra za socijalnu skrb

Komentara 9

EV
evropljanin
11:18 06.11.2015.

pitam vas kakove su to sluzbenice banke? inace vas skidaju do gola ako vi nesto trazite od banke . to jako smrdi.

HR
hr76
13:06 06.11.2015.

Ako želite moje sudjelovanje, dajte mi potpunu informaciju, a ne ovako. Možda je čovjek samo uzeo svoju preplaćenu ratu u Švicarcima.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:31 06.11.2015.

Bilo bi iako me nije briga, znati kao je uspio prevariti... Moja kartica istekla prije par dana i idem po novu u banku i moram pokazati osobnu a ovo ovako lako mi ne ide u glavu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije