Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htjeli podići milijunske iznose

Policija traži pomoć: Jeste li vidjeli ove prevarante?

prevaranti
Foto: PUZ
1/2
29.10.2015.
u 11:00

Djelatnicima banke bilo je sumnjivo kada su vidjeli koliki iznos pokušavaju podignuti prevaranti

Milijunske iznose probao je u Zagrebačkim bankama u Ilici i Vlaškoj ulici u Zagrebu u srijedu 21. listopada podići nepoznati prevarant koristeći se krivotvorenim dokumentima, a u svemu je imao i pomagača. Zagrebačka policija objavila je njihove fotografije, te za pomoć u njihovu identificiranju traži pomoć građana.

Imate li  bilo kakve infomracije o osobama s fotografija, možete ih kontaktirati pozivom na 192 ili e-mailom na zagrebacka@policija.hr. Djelatnicima banke bilo je sumnjivo kada su vidjeli koliki iznos pokušavaju podignuti prevaranti, a kada su im počeli postavljati određena pitanja, oni su napustili poslovnice i  nisu uspjeli u djelo sprovesti svoj naum.

>> Policija upozorava građane! Ne nasjedajte na ovu prijevaru

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:06 29.10.2015.

Mislim da su na glasačkim listićima u prvoj izbornoj jedinici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije