Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRUČJE CERNIKA

Jeste li ga vidjeli? Otišao je u šetnju, a pas se vratio bez njega

Nestali Darko
Foto: Novogradiške njuške
1/2
14.05.2023.
u 20:07

Inače, psa s kojim je posljednji put viđen, Amora, Darko je kao štene spasio s ulice i udomio

Na području Cernika jučer je nestao 35-godišnji Darko Betlach. U poslijepodnevnim je satima otišao prošetati psa prema Šumetlici, no pas se kući vratio bez Darka te od tada traje potraga za njim.

Na Facebook stranici Novogradiške njuške stoji da je Darko u trenutku nestanka nosio sivu jaknu, bijelu majicu, crnu trenirku i crne gumene čizme. U potrazi sudjeluju članovi HGSS-a s potražnim psima te članovi DVD-a, a koriste se i dronovi za pregled iz zraka, no njegovi prijatelji mole za bilo kakvu pomoć.

 

Policija navodi da je Darko iz Cernika visok 186 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje građe. Inače, psa s kojim je posljednji put viđen, Amora, Darko je kao štene spasio s ulice i udomio. 

Ako imate bilo kakve informacije, javite se u najbližu policijsku postaju, na broj 112 ili na broj mobitela 091 355 5600 koji je naveden kao kontakt na objavi Novogradiških njuški.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
23:21 14.05.2023.

Nazalost jos uvijek je tamo puno mina iz 91.

Avatar Hazl113
Hazl113
12:10 15.05.2023.

Uvijek ali uvijek za ovakve izlete u prirodu, a da i ne govorim o opasnijim, mora biti barem još jedna osoba. Još bolje ako ih je više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije