Naslovnica Vijesti Crna kronika

Jeste li ga vidjeli? Opljačkao je banku u Višnjanu 18. prosinca

Istarska policija moli sve koji znaju išta o počinitelju sa slike, koji je u Istarskoj kreditnoj banci u Višnjanu pucao u zaštitara i ranio ga u ruku, da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč.
23. prosinca 2013. u 12:45 2 komentara 917 prikaza
razbojnik višnjan
Foto: PU Istarska
Pogledajte galeriju 1/2

Istarska policija i dalje intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom koji je u srijedu, 18. prosinca, oko 13.30 sati upao u poslovnicu Istarske kreditne banke u središtu Višnjana i pucao u zaštitara labinske Sigurnosti, 47-godišnjeg Cristiana Cossetta, pri čemu ga je ranio u ruku.

Pozivaju građane koji prepoznaju muškarca s fotografije ili imaju korisne informacije o događaju da se jave na broj 192 ili u Policijsku postaju Poreč. Razbojnik je nakon pljačke pobjegao u ukradenom automobilu koji je iste večeri pronađen na području Pazina.

Prijavljen je zbog pokušaja ubojstva zaštitara i dvaju razbojništava – pljačke banke i nasilnog oduzimanja automobila od 41-godišnjeg muškarca kojemu je prijeteći oružjem oteo VW Caddy i pobjegao nakon pljačke.

Izgubio dio novca: Razbojnik ranio zaštitara banke, ukrao auto i pobjegao

Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas

  • Nepokolebljiv:

    Fotografija od velike pomoci! Jedino se vidi da nije boskarin a mogao bi biti sve drugo pa i mali zeleni. Mogli su mu preko lica povuci jos i crnu liniju!

  • lakočemo:

    to je nona fume