Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Višnjanu

Izgubio dio novca: Razbojnik ranio zaštitara banke, ukrao auto i pobjegao

Zaštitar ranjen u pljački banke u Višnjanu (Foto: Mateo Sardelin/Glas Istre)
Foto: 13331
1/8
18.12.2013.
u 15:14

Razbojnik je zaštitara ranio vatrenim oružjem i pobjegao pa je policija pokrenula potragu za njim

Zaštitar Sigurnosti iz Labina ranjen je u ruku hicima iz vatrenog oružja u pljački poslovnice Istarske kreditne banke u središtu Višnjana koja se dogodila danas oko 13.40 sati. Odvezen je u Opću bolnicu Pula i nije životno ugrožen.

U zaštitara je nepoznati razbojnik pucao kad ga je pokušao spriječiti u bijegu s plijenom kojeg se domogao prijeteći djelatnici banke koja mu je u strahu predala novac. Za pljačkašem, koji je pobjegao u ukradenom automobilu, policija je odmah pokrenula potragu na širem području Istre postavljajući blokade na cestama i raskrižjima. Koliko je novca razbojnik odnio znat će se nakon očevida, ali dio ukradenog odmah je izgubio – dok je bježao ispao mu je snop novčanica.

Prema izjavama očevidaca, razbojnik je najprije na cesti ispred banke pokušao zaustaviti golf. Vozačica je usporila i zaustavila se, no nije htjela otvoriti prozor i vrata i prestrašena nastavila je vožnju. Potom je razbojnik prijeteći vatrenim oružjem zaustavio drugi automobil, natjerao vozača da iziđe, sjeo za upravljač i pobjegao.

>> Opljačkana poslovnica Sberbanke u Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije