Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI STRUČNJAK:
Povratak na članak

Jesen će biti teža nego ljeto, a oko 50 posto nositelja virusa neće zaraziti druge

Polašek naglašava kako dugotrajan boravak uz nekoga tko je zarazan povećava rizik da se osoba zarazi i stoga moramo doći do ravnoteže u kojoj ćemo moći dopustiti održavanje svadbi,ali u čim kontroliranijim uvjetima kako ne bi stvorili nova žarišta.

Komentari 2

YO
yocablokirando2022god
00:58 24.07.2020.

Hoće li prosvjetari štrajkati?

VL
Avatar abakus
abakus
01:24 24.07.2020.

Na jesen će proglasiti policijski sat da im ne bi gladni ljudi prosvjedovali pred Saborom. A do Božića će ih narod već hvatati po ulicama. Neće ova vlada dugo. Samo treba pripaziti da ne zbrišu preko granice kad krene frka. Čeka njih dugi, jako dugi zatvor. A nas slom države.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.