Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krvnik u haagu

Jeremić bi kroz suđenje Mladiću otkrivao istinu o ratovima

jeremic
Davor Puklavec/Pixsell
04.06.2011.
u 09:28

Ključ za postizanje pomirenja među narodima bivše Jugoslavije je da se utvrdi potpuna istina o onome što se događalo tijekom užasnog desetljeća 90-tih, rekao je Jeremić.

BEOGRAD - Šef srbijanske diplomacije Vuk Jeremić drži kako će suđenje Mladiću u Haagu otkriti "istinu o ratovima na Balkanu" i "da će se ostali optuženi za ratne zločine protiv Srba također naći pred licem pravde" te "da je Vlada Srbije proteklih godina marljivo i istrajno radila na pomirenju između balkanskih država", prenosi agencija Tanjug.

- Ključ za postizanje pomirenja među narodima bivše Jugoslavije je da se utvrdi potpuna istina o onome što se događalo tijekom užasnog desetljeća 90-tih"- rekao je Jeremić dodajući kako je " uvjeren da će nam proces pred sudom UN u Haagu pomoći za bolje razumijevanje šta se dogodilo i otkrijemo istinu".

Komentara 90

OB
-obrisani-
13:24 04.06.2011.

Znamo mi jako dobro što je bilo i ne treba nam mali četničič na slici ,pederastog lica,to otkrivati !

DJ
Djogani03
13:56 04.06.2011.

zeljkonl ,,, \"Jesi li ti, pio nešto ili si...stalno...tako blesav\"????? Srbi, kao uvjerljivo.....najveći(!!!!)....lopovi , lažovi i....prevaranti....nekoga....\"čuvali od lopova\"!!???? Daj, uozbilji se....

EH
Ecce homo
10:07 04.06.2011.

Ma, kakva istina?! Boje se Srbi javne istine, k\'o vrag tamjana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije