Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bear grylls

Jeo zmije i pio vlastiti urin, a od jučer preživljava bez posla

Bear Grylls
AFP/PIXSELL
15.03.2012.
u 19:50

Bear Grylls - zvijezda serije \"Preživjeti u divljini\", koja je za male ekrane prikovala milijune gledatelja diljem svijeta, ostala je bez angažmana

Do sada je jeo zmije, pio vlastiti urin i zavlačio se u napola raspadnuto truplo davno uginule krave kojoj je neposredno prije toga izvadio crijeva, no prava borba za preživljavanje tek mu slijedi. Naime, nakon šest godina snimanja serije "Preživjeti u divljini" Bear Grylls dobio je otkaz u tvrtki Discovery, za koju je na nekim od najopasnijih mjesta svijeta snimao svoj show.

Ne pristaje ipak na sve

Nekadašnji pripadnik britanskih specijalnih postrojbi i glavni lik serije o preživljavanju u divljini koja se prikazivala u pedesetak zemalja svijeta stekao je u proteklih šest godina iznimnu popularnost, no Discovery je odlučio raskinuti ugovor jer Grylls nije pristajao na nove ideje.

– Zbog stalnih nesuglasica u vezi s produkcijom serije, odlučili smo s njim prekinuti sve veze – objavio je predstavnik Discoveryja za list Hollywood Reporter. Ipak, uz odbijanje novih ideja producenata, puno je vjerojatnije da je Gryllsu otkazana suradnja jer se pokazalo da on ipak nije onako čvrst kakvim se prikazivao.

Ravan Chucku Norrisu

Doznalo se, naime, da je u nekoliko prilika, kada je noću ostavljen na pustom mjestu, umjesto u priručnom zaklonu, Grylls noćio u obližnjem hotelu te da je objede od insekata, zmija i bobica nakon snimanja dopunjavao objedima u obližnjim restoranima. Grylls njeguje svoj imidž "čvrstog momka" pa živi na otoku pokraj obale Walesa na kojem nema struje, a po tvrdnjama fanova na internetu, od njega je moćniji samo Chuck Norris. Ipak, malo je vjerojatno da će se Grylls zaputiti na zavod za zapošljavanje jer svaku je njegovu epizodu u prosjeku gledalo 1,1 milijun gledatelja te mu neće biti problem naći novi angažman.

– Učinit ćemo sve da se snimanje nastavi u okviru nove produkcijske tvrtke – kaže Gryllsova glasnogovornica Heather Krug.

Ključne riječi

Komentara 21

BO
bonsai
21:18 15.03.2012.

Do kuda seže glupost novinara i predstavnika discoveryja ?normalno da će spavati u hotelu i normalno jesti , zar nije dovoljno što jede sve živo i mrtvo ? poanta emisije nije spavanje na kiši i jesti trule krave , poantanta je kako se snači u divljini i mogučnosti koje pojedinac ima kako bi prezivio .

BL
blackmore
21:33 15.03.2012.

sva sreca sto sam balkanska budala i to necu nikada raditi za novac ili popularnost. americke gluposti ostavite amerikancima

MA
mandyura
10:04 16.03.2012.

sikret - Andy McNabb

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije