Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radikalizam

Jemenski imam pozvao na džihad protiv SAD-a

alawi
AFP
18.03.2010.
u 14:58

U Americi je bio imam u džamijama u Denveru, San Diegu i Falls Churchu. Vlasti ga povezuju s terorističkim napadima 11. rujna 2001. i vodstvom Al-Qa’ide u Jemenu.

Anwar al-Awlaki, jemenski imam i državljanin SAD-a, pozvao je muslimane na džihad protiv Amerike, prenosi Reuters.

Awlaki, čiji su roditelji podrijetlom iz Jemena, preselio se 2004. iz SAD-a u Jemen.

U Americi je bio imam u džamijama u Denveru, San Diegu i Falls Churchu. Vlasti ga povezuju s terorističkim napadima 11. rujna 2001. i vodstvom Al-Qa’ide u Jemenu.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
19:09 18.03.2010.

druga strana ti samo trazis ispriku za rat. Da malo bolje tumacite vas kuran onda nebi bilo ovih sranja

OB
-obrisani-
20:11 18.03.2010.

Vidje obrezanog odma on o Palestini i o raznim zemljama za koje ni culi nismo. Zao mi je za Srebrenicu. Svejedno cu postavit pitanje. Sta ste u Bosni radili 500 godina da ste se srbima tako zamjerili. Nisam vas culala da ste osudili Madrid, mozda London, a da ne govorim NewYork. No, cujemo stalno kako se u Evropi i Americi prijetiti dzhihadom.

BO
bosut1
19:09 18.03.2010.

Kad cemo vec jednom cuti ili procitati da je neki od ovih zamazanaca pozvao sve svoje muslice koji zive na Zapadu da se vrate u svoje \"napredne i bogate\" islamske zemlje.Zasto da zive na \"pokvarenom\" Zapadu.Neka se lijepo svi sjate i vrate u svoje zemlje i neka uzivaju u serijatu i dzihadu do mile volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije