Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija
Povratak na članak

Krijumčari natjerali migrante da skoče u more, utopio se 51

Ubrzo nakon tragedije pronađeni su grobovi 29 migranata na plaži u Shabwi, tijekom rutinske kontrole

Komentari 1

ZI
zimerman
07:20 10.08.2017.

Muslimani rade sve ,cesto rizikuju I vlastite zivote da bi dosli do slobodnog zapadnog svijeta . Umijesto da se integriraju u zapadnu civilizaciju I budu zahvalni onima koji su ih primili , oni teroriziraju sve nemuslimane na koje nalete. U U Istocnom Londonu nemuslimanima bacaju kiselinu u oci I lice . U Parizu imaju svoje no go zone gdje niko osim muslimana ne smije uci,.U Australiji istijeruju krscane muskarce sa plaza da bi se njihove zene mole kupati. Svedska je radi njih postala zemlja broj jedan po silovanjima.itd. itd itd. A sve to se dogadja uz blagoslovom politicke ljevice koja uci nasu dijecu da su sve religije svijeta iste .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.