Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njam njam
Povratak na članak

Jelovnici i za studentski džep s Fakulteta političkih znanosti

Studenti se uglavnom nezdravo hrane, a oni to žele promijeniti. Svaki dan kuha se nešto novo, a pripremu jela uskoro će i snimati

Komentari 4

Avatar arcanius
arcanius
08:56 28.03.2012.

mogli ste ih bar pitati kako doći do te kuharice?????? polovično odrađen posao.... niti je članak pametan, niti je reklama za kuharicu.... šta je onda?

VL
IH
Ivana Honomihl
13:00 28.03.2012.

www.njamnjam.co

VL
OB
-obrisani-
23:00 28.03.2012.

Tako je i bolje da se bave receptima i kuhanjem nego politikom i novinarstvom, barem dok je taj Fakultet bastion komunizma i orjunaštva !

VL
OB
-obrisani-
19:03 30.03.2012.

S obzirom da je njihov profesor Grdešiš kao veleposlanik Republike Hrvatske u SAD-u bio najuspješniji u vinarstvu (proizvodio je vino u podrumu Veleposlanstva), zašto ne bi njegovi studeniti izmišljali jelovnike (možda su se konzultirali sa Holycom?). A na taj načinn bi ili će od njih biti manje štete Republici Hrvatskoj, jer su gotovi svi profesori sa tog fakulteta ili zaboravili ili previdjeli činjenice da više nismo u Jugi i da više nema studija ONO i DSZ !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.