Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera sms

Jelenić: Policija će provjeriti od kuda cure informacije

Igor Soban/PIXSELL
28.09.2018.
u 13:17

- Ne vjerujem da je ovo stvar korištenja državnog aparata, za mene je to jedno od niza kaznenih djela, s obzirom na način počinjenja može biti interesantno, ali nema politike

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić izjavio je u petak da će policija poduzeti adekvatne mjere kako bi provjerila od kuda cure informacije u aferi "SMS".

"Policija će provjeriti od kuda cure informacije", rekao je Jelenić novinarima u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na svečanosti obilježavanja Dana policije.

Na novinarsko pitanje vjeruje li da su državne institucije korištene za političke ili međusobne sukobe Jelenić je odgovorio niječno. 

"Ne vjerujem da je ovo stvar korištenja državnog aparata, za mene je to jedno od niza kaznenih djela, s obzirom na način počinjenja može biti interesantno, ali nema politike. Za nas sigurno politike tu nema", kazao je.

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru


 
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mamlazac
Mamlazac
18:40 28.09.2018.

Cvitanovi simpatizeri na barikadama, mostovci suze rone.

RI
rightside
14:54 28.09.2018.

ma ka je ovom? sad on kao izmislja pravila,, a dok su naveliko curile informacije iz uskoka i to se odmah objavljivalo, ni on ni tadasnji njegov sef cvitan nisu se brinuli oko toga,,ocito da je bitno samo dat izjavu u javnost no stanje stvari ostaje takvo kakvo je,,ne treba tu bit previse pametan, samo malo upucen u stvari i sve se zna,,pitanje je samo koga se treba cuvat a koga odmah diskreditirat u javnosti,,tako mda, druze jelenicu,,da si vec htio sta poduzet oko stvari koje se dogadaju oko policije uskoka i drustva,vec bi ti to rjesio,!

ŽU
žuti
15:20 28.09.2018.

U zemljama realne demokracije padale bi ostavke u Službama radi curenja informacija takva intenziteta! Kod nas je kriv glasnik!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije