Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posljedica izbora

Jelena Pavičić Vukičević ima novi posao. Zna se i što planira s mandatom u Skupštini

Zagreb: Jelena Pavičić Vukičević dala izjavu za medije
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
28.05.2021.
u 16:48

Pavičić Vukičević ranije je već surađivala s KIF-om. Naime, ona je od 2018. godine bila suradnica na kolegijima Pedagogija i Didaktika.

Nakon što nije ušla u drugi krug izbora za gradonačelnicu Zagreba, mnogi su se zapitali koji su budući planovi nekadašnje zamjenice gradonačelnika Jelene Pavičić Vukičević.  Poznato je kako ona ostaje u Zagrebu. Na Kineziološkom fakultetu će predavati Pedagogiju i Didaktiku.

Tamo će imati svoj kolegij i radit će kao redovni profesor. S novim poslom počinje s novom akademskom godinom i veseli se, kaže, novom početku. Pavičić Vukičević ranije je već surađivala s KIF-om. Naime, ona je od 2018. godine bila suradnica na kolegijima Pedagogija i Didaktika.  Njen suprug zasada ostaje raditi u Švedskoj, na jednom projektu koji je već započeo.

Što se tiče njezine političke karijere, Jelena Pavičić Vukičević prihvatit će mandat u Gradskoj skupštini koju je osvojila lista BM365 čija je nositeljica bila upravo ona. 

VIDEO: Lokalni izbori emisija Ankica Mamić

Komentara 9

PA
Pahor
17:35 28.05.2021.

A predavati ce vrlo trazeni predmet - kako se sefu uvlaciti u dupe i parazitirati u sjeni

ZL
z.liciburg
20:56 28.05.2021.

Odvratno je koliko su neki u Hrvatskoj privilegirani i koliko su ravnodušni na to oni koji nisu privilegirani.

SL
slavenZadravec
21:33 28.05.2021.

Jasno, uz predavanje će morati odgovarati i na pitanja u vezi s upravljanjem i zloupotrebama u Zagrebu. Npr tko je točno odredio mjesto za Bandićev ukop, ili, što je učinila u vezi s preplaćivanjem žičare i ostalim štetnim ugovorima / odlukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije