Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRIJEĐALA POLICAJKU

Jelena (43) iz Zaprešića osuđena jer je izbacila policajku iz dvorišta: ‘Odj*** stoko, marš van odatle’

Oznake hrvatske policije
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.01.2022.
u 14:01

Kako se navodi u presudi prekršajne sutkinje, policajka je došla lani u svibnju oko 10.40 sati do Jelenine kuće u Zaprešiću jer im je dojavljeno da drži pse bez nadzora koji napadaju prolaznike

Zbog izbacivanja i vrijeđanja policajke na dužnosti koja je u njezino dvorište stigla zbog prijave susjeda, Jelena (43) proglašena je krivom te joj je dosuđeno da mora platiti 564,16 kuna plus 200 kuna sudskih troškova.

Kako se navodi u presudi prekršajne sutkinje, policajka je došla lani u svibnju oko 10.40 sati do Jelenine kuće u Zaprešiću jer im je dojavljeno da drži pse bez nadzora koji napadaju prolaznike, javlja Danica.

“Jelena je na dvorišnom prostoru, prilikom postupanja, vrijeđala i omalovažavala policijsku službenicu Mirnu riječima: Odje…, marš van iz mog dvorišta, tko si ti da ulaziš u moje dvorište, stoko jedna, ti nisi policajac, ti si nula, odje…”, stoji u presudi.

Jelena se nije odazivala na sudska ročišta pa joj je presuđeno u odsutnosti. Na sudu je svjedočila policajka Mirna koja je otkrila kako je zbog prijave da psi napadaju ljude tamo dolazila tri ili četiri puta, ali nikoga nije zatekla. Sve do tog dana.

“Tad je Jelena bila u kući. Nakon što sam pokucala, otvorila je vrata i rekla sam joj zbog čega sam došla. No, ona je počela na mene vikati vrijeđajući me pogrdnim riječima. Nakon toga je ušla u kuću, zalupila vratima i više ih nije htjela otvarati, već je iznutra nastavila s vikanjem i vrijeđanjem”, ispričala je policijska službenica.

Kao olakotna okolnost uzeta je u obzir činjenica da osuđena nikad dotad nije bila osuđivana.

Ključne riječi

Komentara 9

FO
forfun
18:19 18.01.2022.

Tu neodgojenu vlasnicu pasa trebalo bi strpati u zatvor i kazniti da više nikad ne vrijeđa ljude koji čuvaju kakav takav red. A vi koji ste protiv policajke bilo bi super da vas napadne pas s privatnog posjeda.

PR
Prirodna
20:32 18.01.2022.

Za vrijeđanje službene osobe samo 800 kn? Trebalo je bijesnu gospođu malo više kaznit da promisli sljedeći put. Za bračne svađe je kazna 7-8 tisuća kn a za vrijeđanje policajca i deset puta manja?! Jedna takva u susjedstvu i nemašš mir. Ne može pas biti “odgojen” kad je gazdarica bijesna😂

Avatar CroSwiss
CroSwiss
23:40 18.01.2022.

U svakoj drugoj zemlji na zapadu bi to značilo oduzimanje životinja, i naravno daleko veća kazna. Policajka je radila samo svoj posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije