Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćanje duga

Jelavić i Momčilović dobili uvjetne za iznudu iz daleke '98.

\'16.11.2009.Zagreb,Nikica Jelavic izlazi iz Zupanijskog suda u Zagrebu nakon oslobadjajuce presude. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
A. Bronić/Pixsell, arhiva
07.09.2010.
u 18:11

Kao osiguranje uzeli su mu zlatni lančić, pištolj i ključeve BMW-a.

Nikici Jelaviću i Rajku Momčiloviću nepravomoćno je izrečena uvjetna osuda od deset mjeseci zatvora uz rok kušnje od četiri godine zbog pokušaja iznude nad Sašom Vukadinom 1998.

Prema presudi, Jelavić je u veljači 1998. presreo Vukadina i zatražio da odu u kafić Neda u kojem su im se pridružili Momčilović i sada pokojni Zoran Petrović Ivica te su od Vukadina zatražili da zbog duga Momčiloviću preda 200.000 DEM.

Kao osiguranje uzeli su mu zlatni lančić, pištolj i ključeve BMW-a.

Komentara 2

DI
dimitrijet
18:32 07.09.2010.

Uvjetno ha? Kakva nemilosrdna i teska osuda! To ce ih svakako sprijeciti u naumu da pocine jos kakvu nepodopstinu. Sta ces drugo s nestasnom djecom nego im zaprijetiti.

OB
-obrisani-
19:11 07.09.2010.

cila crna kronika samo pokazuje stravu i uzas sa nasom policijom i sudstvom.Onaj u Splitu razbija po policiji pokusao dvoje ljudi ubit itd seta se Trogiru prekinu djecji rodendan i privedu ljude sa laznim ikazom Ovog Jelavica nema dokaza stravava di vise nabrajat Ovo je propast totalna za sta smo se mi borili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije