Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.11.2014. u 14:00

Premijer ne glumi. Stvarno mu je zabavno, smije se, vickast je, čovjek uživa u svojoj funkciji. To i jest apsurd...

Premijer nam je opet dobio napad duhovitosti. Na sjednici Vlade. Sve se više smije. Koliko ja mogu procijeniti ljude, pa i ovako, putem TV-a, Milanović i ne glumi. Stvarno mu je zabavno, čovjek uživa u svojoj funkciji. To i jest apsurd. Dogodilo se to da se jedna savjetnica ministra Mrsića, Tajana Drakulić vratila u sindikat gdje je, inače, prije no što ju je "usisala" Kukuriku vlada bila 17 godina.

Nakon dvije i pol godine u Ministarstvu rada ona je, pak, iskoristila zakonsku mogućnost, tražila razrješenje i više nije dužnosnica nego sindikalistica. Žena je pobjegla, glavom bez obzira, iskusna je i kuži koliko će dugo još trajati ova vlada. Nije to na sjednici Vlade komentirao oprezni Mrsić, već ministar školstva, Mornar, koji je bio bistar, brz i ludo hrabar pa je primijetio - "'Čini se da je raditi u sindikatu atraktivnije nego u Ministarstvu". Milanović je prešao preko te "prave" autoironije i šeretski zaključio "Lassie se vraća kući".

No, nitko se nije na to nasmijao, bit će da su se svi zamislili na mjestu T. Drakulić. Koja je imala dogovoreno kvalitetno "rezervno" radno mjesto u nekom sindikatu zdravstva. Čak je i RTL, koji voli trash zabavu, primijetio da je Milanovićeva izjava "na granici dobrog ukusa". Kad je prošla afera s (ne)sretnom Lassie, otvorio se novi prostor apsurda – sapunica o Bandiću. Koji jest pušten, ne smije biti gradonačelnik, no otkrilo se, zakonom nije predviđeno tko nadzire to da se Bandić ne miješa u upravljanje gradom? Nitko!? Nema ga, nije predviđeno. A Lassie se vratio kući, rekao bi premijer.

PLUS

RTL Danas nas je podsjetio da su pirotehničari tek na polovici posla, trebaju još 5 godina i 4 milijardi kuna pa da Hrvatsku potpuno očiste od mina. A stradalo ih je 41.

MINUS

Sve TV sasvim ozbiljno prenose baš jadni argument SDP-ova Peđe Grbina koji kaže da je Bandić prekršio zakon jer je jamčevina od 15 mil. kn dar skuplji od 500 kn!?

>> Milanović o odlasku predstavnice iz pregovaračkog tima: Lassie se vraća kući

>> Kujundžić se uplašio da neće biti izbora, a oni se održavaju i u Siriji

Komentara 13

AL
AlanSudar
14:23 21.11.2014.

Ova država će definitvno krenuti na bolje čim se Lessiji poput trojca Josipovic, Pusić i Milanovic nikada ne vrate kući. Svaki dan sami dokazujete koja ste nevolja ovog naroda. Svaka Vam čast na uspješnoj provedvi plana 21, nove pravednosti i (ne)hrvatske vanjske politike. Kazna već dolazi na predsjedničkim izborima Kolinda se vraća kući i to kao pobjednica

DU
Deleted user
14:21 21.11.2014.

Smijanje u svakoj siutaciji je stvar za psihijatra!!!!

MA
markinos
14:30 21.11.2014.

Nesposobnost je preblaga riječ za djela ove Vlade. Što prije ih se riješimo biti će bolje. Gore ne može!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije