Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20.11.2014. u 14:00

Pred kraj HTV-ova Dnevnika Mirela Holy pojavila se u crvenom kaputiću. Pravo osvježenje jer proteklih smo je dana uglavnom gledali zaogrnutu u crninu, što političarki njezine orijentacije nikako ne pristaje.

Ozarila su se sinoć lica političara nakon što je objavljeno da će predsjednički izbori biti 28. prosinca. HDZ-ovac Željko Reiner pred kamere je izišao sretan jer računa da će u doba božićnih blagdana gastarbajteri pohrliti kući i glasati za Kolindu. Sretan je i Josipović jer to znači kraću kampanju i manje mogućnosti da mu protukandidati istope prednost. Najsretniji je ipak bio Kujundžić: "Bojao se hrvatski narod da možda neće biti izbora jer su se premijer i predsjednik zaigrali", izvalio je sinoć pred kamerama. Dosad je Kujundžić vodio jednu solidnu provokativnu kampanju, uperenu uglavnom prema šefu države. Pametno je štedio Kolindu kako ga s desnice ne bi optužili da razbija "hrvatski blok". Naravno, ni on nije odolio napasti zbog kninske zastave, a baš je tu prepirku Josipović mudro preskočio. No s ovom "bojazni" iskoračio je iz područja koje se smatra ozbiljnom politikom. Plašiti ljude da izbora možda neće biti u trenutku kada se oni, kakvi god da jesu, održavaju i u Siriji, Iraku ili Moldaviji, znači jedino da ne zna nametnuti kvalitetniju temu. I inače, pretkampanju su obilježile kvaziteme – od afere Barbika, preko prepucavanja tko je sve zaposlio Jovića, do toga čija je kninska zastava. Kako je krenulo, moguće da će se do kraja kampanje raspravljati i o čarapama i o Marsovcima... Pred kraj HTV-ova Dnevnika Mirela Holy pojavila se u crvenom kaputiću. Pravo osvježenje jer proteklih smo je dana uglavnom gledali zaogrnutu u crninu, što političarki njezine orijentacije nikako ne pristaje. Crvena joj boja svjetonazorski baš leži.

PLUS

RTL Danas: Novinarka Josipa Krajinović dosad se iskazala kao vrijedna svaštarka. Sinoć je dokazala, izvještavanjem ispred Remetinca, da pripada udarnom timu informativnog programa RTL-a.

MINUS

Sve televizije: Nitko sinoć nije objavio da su se i u Federaciji i u Republici Srpskoj dogovorili tko će vladati. Baš kao i političarima, i hrvatskim je televizijama susjedna BiH tamo neki Zanzibar.

>> Kujundžić: Istina o mojoj 'šetnji' s Josipovićem u Koloni sjećanja

Komentara 7

HR
hrastovac
14:28 20.11.2014.

S obzirom na što su sve vladajući spremni (Lex Perković npr.), opravdana je bila Kujundžićeva bojazan da nešto opet muljaju. A da Kujundžić ne nameće važnije teme jednostavno ne stoji. A uskoro će i sučeljavanja, pa će Kujundžić malo preispitatii Josipovića što je sve radio i zašto je radio štetu...

SA
santos008
14:35 20.11.2014.

Kujundzic govori dobro ali mi djeluje ko ''trojanski konj'''i on i Karamarko u HDZ-eu ,sve me strah da Mesic u sve ovo ima umjesane prste.Kujundzic i Djapic da imaju i ''H '' hrvatsko u sebi odustali bi od kandidature .Svee mi se ovo cini ''vec vidjeno''kad je Mesic pobjedio a komunisti nam kandidirali Vidosevica i kompaniju,pa razvodnili glasove na hrvatskoj desnici.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
14:06 20.11.2014.

...ona bi trebala hodati zaogrnuta zelenim kaputićima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije