Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANE RADOČAJ NA PONOVLJENOM SUĐENJU DOBIO 8 GODINA
Povratak na članak

Jednog civila pretukli na smrt, drugog upucali pa im tijela bacili u jamu Bezdanku

Vrhovni sud je potvrdio osuđujući dio presude, a ukinuo oslobađajući dio pa se Radočaju ponovo sudilo te je sada nepravomoćno osuđen

Komentari 6

Avatar Ledeni
Ledeni
13:18 21.01.2021.

Sad ste se sjetili 25 godina nakon rata i to u odsutnosti. Možete mu staviti soli na rep. A do pravomoćnosti presude još 10 godina. Koliko je to sve koštalo, a za koga, za šta?

VL
Avatar Warded
Warded
14:21 21.01.2021.

Za kaznu što im se sudi, zaposliti im potomstvo u PU Vukovarska.

VL
LI
Linomedo
14:20 21.01.2021.

Ovo je jako zakašnjelo. Nema ništa od hrvatskog pravosuđa, ali Hrvate uči povijest da trebaju biti na oprezu i da ne smiju biti naivni.

VL
Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
14:06 21.01.2021.

Ajde bona dosta više mržnje, Srbi su naša braća pustite ih na miru, šta je bilo bilo je, hajmo se sada svi zajedno lijepo zagrliti i zapjevati jednu od Mitra Mirića. Razumiješ ti mene meni je muka od ovih ujkana samo kukaju ukralo, ubilo, samo bi sudili, iskopavali grobnice, tako i mene progone zbog par milijuna eura a ja nema kome nisam pomogo razumiješ ti mene

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
14:11 21.01.2021.

Mi smo braća.Opet se bacaju kosti da se zavadimo.Samo da se skrene pozornost sa pljačke epskih razmjera.☝️

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.