Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA SLUŽBENIH INFORMACIJA
Povratak na članak

Jedna za drugom počele padati popularne web-stranice: Trenutačno su nedostupni BBC, CNN, NY Times...

U međuvremenu na drugim news portalima pojavila se vijest da je pala i službena web-stranica britanske vlade.

Komentari 6

DU
Deleted user
12:59 08.06.2021.

Moš mislit kako ih štiti taj provider. To su ti moderni startupi koji prodaju maglu, a ovi nasjedaju ko ovce po principu ta mladi su valjda znaju šta rade. A ovi im samo uzmu lovu

VL
RE
reborn
15:41 08.06.2021.

Čitam da je FBI "ukrao" kriptovalute sa računa ruskih hakera koji su ucjenjivali Colonial (zbog kojih je naftovod u SAD-u bio zatvoren i došlo je do nestašice goriva). Ima još vijesti koje govore kako su hakeri i policija u međusobnom žestokom sukobu...

VL
SI
sisavac
13:50 08.06.2021.

i tako se natjecanje državnih hakera sa privatnom konkurencijom nastavlja. trenutno privatnici vode. kazna za upad u šifrirane razgovore narkokartela je u tijeku. što drugo? ekipa se zabavlja, instaliraju si zloćudne softvere i gledaju kolateralne žrtve.

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
13:25 08.06.2021.

Moguće da je povezano s upadom međunarodne policije u sustav tajnih poruka kojima su se koristili kriminalci. A zanimljivo je da je u Australiji u zatvoru završilo u roku 24 sata nekoliko stotina kriminalaca i da su istog dana protiv njih podignute optužnice. Kako je to kod nas? I zašto je kod nas podizanje optužnice nekoliko godina i to ako, a ovi iz Australije 24 sata. Kod njih je da kriminalce treba maknuti sa ceste i javnosti jer loše djeluju na druge. Kod nas je to pipkanje i glupiranje cijelog sustava. A kapitalizam tamo i kod nas, rekli bi isti sustav ali drugi ljudi to vode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.