Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucnjava u Zagrebu

Supruga upucanog: Kome bi se 62-godišnjak mogao zamjeriti?

pucnjava, policija, dubrava
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/8
19.02.2014.
u 11:56

Pretpostavlja se da ozlijeđeni M.L. iz zagrebačke Dubrave poznaje počinitelje, za kojima policija intenzivno traga. On je zbrinut u KBC Dubrava, a susjedi i obitelj u nevjerici su zašto bi netko učinio što nažao predstavniku stanara zgrade i raznosaču gajbi

Jutros oko 4.40 sati u Ulici 1. Poljanice u zagrebačkoj Dubravi na stubištu zgrade posvadila su se trojica muškaraca, a potom je netko i zapucao iz pištolja.

Dvojica nepoznatih počinitelja došla su u zgradu u kojoj živi M. L. (62) i počeli se s njime svađati, a nakon toga u njega su ispalili više hitaca od kojih ga je jedan pogodio u nogu, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja.

Pretpostavlja se da ozlijeđeni 62-godišnjak poznaje počinitelje, za kojima policija intenzivno traga. Ozlijeđenom je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava.

Policiju su pozvali susjedi koji su čuli pucnjavu i buku na stubištu.

Kako doznajemo od susjeda, M. L., koji je ujedno i predstavnik stanara zgrade ispred koje je ustrijeljen, vrlo je topla i odgovorna osoba te oni ne mogu pretpostaviti razlog zašto je ustrijeljen.

Šokirana obitelj nije htjela komentirati nemili događaj.

– Jutros je, kao i svakog dana, odlazio na posao. Ima 62 godine i razvozi gajbe. Kome bi se on zamjerio toliko da ga upuca? – u plaču nam je rekla supruga ozlijeđenoga M. L.

>>Usred dana ispalio hitce i propucao kombi u Zagrebu

>>Pucnjava u Dubravi: Ubijene dvije sestre

Foto: Jakov Novak

Foto: Jakov Novak/VLM

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Komentara 7

DU
Deleted user
12:26 19.02.2014.

Ko će ga znat u šta je bio upleten

FR
frodododo
12:12 19.02.2014.

Al stvarno pa kom bi se pnezići mogli zamjeriti? Nisu ni oni što su nekad bili. danas je normalno da više ne žicaju za sjedalo.

DU
Deleted user
12:44 19.02.2014.

vrlo je topla i odgovorna osoba ------------------------------------------------------- a dolaze mu doma sa pistoljima u cetri ure ujutro. ahahaaaaaaa sto bi onda tek bilo da nije "topla" i "odgovorna osoba"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije