Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog kamatarskih dugova?

Pucnjava u Dubravi: Ubijene dvije sestre

Pucnjava u Dubravi
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
06.12.2013.
u 21:37

U obiteljskoj kući preminula je Vukosava G. (55), a u bolnici Milica Z. (53)

Dvije sestre ubijene su u petak nešto prije 19 sati na kućnom pragu obiteljske kuće u Žutom Bregu u zagrebačkoj Dubravi, a suprug jedne od sestara teško je ranjen. Prema prvim neslužbenim informacijama ubijene su Vukosava G. (55) i njezina sestra Milica Z. (53), dok je Miličin suprug Stipe Z. (51) ranjen u ruku. Jedna od sestara na mjestu je preminula,dok je druga izdahnula nekoliko minuta nakon što je propucana, navodno kroz prsa, a Stipe Z. prevezen je u KBC Dubrava gdje se trenutno oporavlja, ali nije u životnoj opasnosti. Uzrok tragedije navodno su dugovi koje je prema kamatarima imao sin Vukosave G. koji prema riječima susjeda, trenutno boravi u Njemačkoj. 

Nepoznati ubojica u 18.50 sati zaustavio je automobil na Žutom Bregu ispred kućnog broja 65 i  pozvonio je na vrata. Vukosava koja je i vlasnica kuće u kojoj se dogodila tragedija mu je otvorila.

- Začuo se pucanj, a ubrzo nakon njega i drugi. Jednu sestru je pogodio u glavu i ona je na mjestu preminula, drugu je pogodio u prsa. Prva dva hica su me preplašila, a kada sam čuo treći kao skamenjen sam čučnuo na pod. Nisam znao što se događa, a tek nakon nekoliko minuta sam skupio hrabrosti i provirio kroz prozor. Na vratima mojih susjeda ležala su dva tijela, a ranjeni muškarac u kući je vikao "ubio mi je ženu, pomozite" - prepričava jedan od susjeda.

Ubojica je ispalio samo tri hica kojima je ubio dvije i teško ranio jednu osobu. Nakon toga je sjeo u automobil kojega je ostavio upaljenog na ulici, te uz škripu guma pobjegao u nepoznato.

Hitna, policija i vatrogasci na mjesto događaja stigli nakon nekoliko minuta, i odmah blokirali pristup kući, ispred koje se već bilo skupilo desetak znatiželjnih susjeda.

- Ne znamo koji bi mogao biti povod ovome, dvije su to obitelji koje su živjele u kućama jedna pored druge. Ni sa kim u ulici nisu imali problema. Vukosava je udovica i osim punoljetnog sina ima i kćer, dok njezina sestra Milica ima dvoje maloljetne djece, a do danas su svi bili u skladnim odnosima - među sobom pričaju susjedi pitajući se koji bi mogao biti uzrok ove tragedije.

>> Pucnjava u klubu veterana BBB-a, trojica ozlijeđena

Komentara 13

Avatar Scheweningen
Scheweningen
08:44 07.12.2013.

Strašno. Čini mi se da neće biti teško naći ubojicu ili nalogodalca. Sućut

HU
hunter
09:50 07.12.2013.

Otkad ovdašnji kamatari naručuju ubojstva cijelih obitelji? Previše filmova gledate. Ovo je unutar te obitelji garant, ništa drugo.

LO
lojtra1
08:06 07.12.2013.

Hm, znači ipak "novac kvari ljude"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije