Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OD NAJVEĆIH POTJERA

Pronašli tijela tinejdžera: Ubili par koji se zaljubio u Hrvatskoj

Ubojice para
Foto: HANDOUT ./REUTERS/PIXSELL
1/13
07.08.2019.
u 22:22

Ubijeni Chynna Deese i Lucas Fowler upoznali su se u Hrvatskoj i tu zaljubili, a osim njih, pronađeni ubojice usmrtili su i Leonarda Dycka.

Već nekoliko tjedana policija traga za ubojicama američko-australskog para koji se upoznao u Hrvatskoj. Danas su Kama McLeoda (19) i Bryera Schmegelskya (18), dvojicu odgovornih za ubojstvo, pronašli mrtve u Kanadi. Osim para, pronađeno je još jedno tijelo muškarca.

Kako piše BBC, njihova su tijela bila pronađena blizu njihovog zapaljenog automobila.

- Trebamo još napraviti obdukciju da bude to službeno, ali sam prilično sigurna da su to oni- rekla je za BBC pomoćnica komesara Kraljevske kanadske policije, Jane MacLatchy.

Ubojice para
1/10

Za mladićima iz Port Albernija u toj kanadskoj državi bila je pokrenuta opsežna policijska potraga. Opaženi su 3300 kilometara istočno, blizu Gillama u Manitobi gdje je policija usmjerila svoje traganje.

McLeod i Schmegelsky osumnjičeni su za ubojstvo Leonarda Dycka (64), profesora botanike na sveučilištu u Vancouveru te dvoje turista, Amerikanke Chynne Deese (24) iz Charlottea u Sjevernoj Karolini i Lucasa Fowlera (23) iz Sydneya.

Foto: NSW Police Force

Ključne riječi

Komentara 10

VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
23:03 07.08.2019.

Što je ovo ljudi moji, čitam al ništa ne kužim.

Avatar Observer48
Observer48
05:47 08.08.2019.

Dajte malo opširnije o tome kako su se zaljubili, gdje, u kojim okolnostima i što su sve radili po Hr. Za nas je to od vitalne važnosti.

Avatar bokolo
bokolo
23:26 07.08.2019.

BBC? Ubili oni nekoga a cak RCP to nije utvrdilo ... Ovo se desava u Kanadi, i kanadska policija i stampa o tome pise vec danima. Sta to vi blebecete?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije