Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
školski obrok
Povratak na članak

Jedini obrok na dan 1100 hrvatske djece pojede u školskoj kuhinji

Za učenike iz siromašnih obitelji, kojih je najviše u Međimurskoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, obroci u školi su besplatni

Komentari 6

Avatar tajar
tajar
20:21 03.04.2014.

Ako jedini dnevni obrok pojedu ta jadna djeca u školi, što jedu vikendom, blagdanima i školskim praznicima. Jeli itko vodi računa o tome, zapitajmo Ministricu Opačić.

VL
ZL
zlako
20:23 03.04.2014.

Nova SDP ova pravednost djecu ostavlja gladnu.To je istinski ateizam.

VL
SF
Sv Franjo
20:32 03.04.2014.

Kad umjesto Nestala djeca Hr,dolje na stranici bude pisalo Nestali političari Hr i kad ih desetak dnevno nestane tada če u Hrvatskoj i Svijetu biti dobro živjeti.

VL
OS
osica
20:03 03.04.2014.

sramota - Hrvatska ima djecu , koju roditelji ne mogu više svojim rukama ni othraniti, a država umjesto da na njih troši, troši na automobile, propale projekte, oprašta dugove nekima podobnima, i ništa ne čini da njihovi roditelji dobiju zarađeneđene plaće, već su prepušteni FINi s praznom platnom vrećicom. Mnogi odustaju, jer znaju što slijedi. Žive u nadi bez novaca, a nada umire posljednja, Po broju bogataša pretekli smo mnoge EU države, i velikim koracima idemo naprijed . Svaka čast, no kako to može može biti u siromašnoj državi u kojoj djeca imaju jedan topli orok dnevno i to u u školi ? ." Hladan štednjak - hladna obitelj"a mi se onda čudimo nasilju među djecom, održavamo okgrugle stolove, sastanke, statistike , pišemo naručene strategije.....

VL
NV
novo vriijeme
20:57 03.04.2014.

Gdje su ti župani, ona Mercelica po brvnarama jede li ga jede a djeca gladna. Neka više lokalna zajednica ili Župnije osiguraju taj jedan mali obrok svoj djeci u osnovnoj školi i to stave u neki lokalni porez. Više je mučno to natezanje danima bez rezultata.

VL
DU
Deleted user
20:11 03.04.2014.

Jadno da jadnije nemoze biti,mi tolike svote novca izdvajamo,za EU,za NATO,financiramo nasu vojsku,koja je otisla vrsti agresiju na druge drzave,izdvajamo ogromne novce,za tamo neke arbitraze,pa tamo bjelosvjetske sudove,gdje samo ne odlaze nasi novci,novci hrvatski porezni obaveznika,a pogledajte,mnoga nam djeca nemaju sta da jedu i to u 21 vjeku,pa bolje smo se mi hranili za vreme one"nakaradne"drzave Jugoslavije,barem smo bili siti,i radosni…….

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.