Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica dadović

Jedini nezavisni kandidat za župana u Sisku predstavio program

Ivica Dadović
Nikola Čutuk/pixsell
30.09.2014.
u 19:03

Želimo onemogućiti uhljebljivanja, preispitati članove upravnih i nadzornih odbora institucija pod ingerencijom Županije, spriječiti raseljavanje mladih ljudi, a to bi učinili razvojem gospodarstva kroz poljoprivredu, poručio je Dadović

"SIN - sposobni i nezavisni" moto je tima Ivice Dadovića, bivšeg načelnika Općine Martinska Ves, koji je danas u Sisku predstavio svoju kandidaturu za župana Sisačko-moslavačke županije, na izvanrednim izborima koji se održavaju sljedeće nedjelje. Ističe da se od ostalih kandidata razlikuje po tome što je jedini - nezavisni.

- Želimo onemogućiti uhljebljivanja, preispitati članove upravnih i nadzornih odbora institucija pod ingerencijom Županije, spriječiti raseljavanje mladih ljudi, a to bi učinili razvojem gospodarstva kroz poljoprivredu, osobito ekološku, te poboljšanjem infrastrukture, cestovne, odlagališta otpada i čišćenjem županije od mina - naglasio je Dadović. Iako je svjestan da će sličan program imati i ostali kandidati, poručuje kako on to zbilja i misli. Kandidati za njegove zamjenike su dr. Viktorija Kaleb, potpredsjednica Gradskog vijeća Petrinje, te Andrija Borbalj.

- Budite aktivni, mijenjajte stvari nabolje. Glasajte za čovjeka, a ne stranku - poručila je Nezavisna lista.

>>Šest kandidata za sisačko-moslavačkog župana

 

Komentara 7

Avatar catalyst
catalyst
19:10 30.09.2014.

Svaka čast! Da bi ovakvim kandidatima olakšali ulazak u politiku, svi bi trebali potpisati za referendum o promjenama izbornog zakona. Pokažimo HDZ-u i SDP-u da nisu jedini i bogomdani odlučivati o našim životima!

19
1995josip
14:52 02.10.2014.

Dr. Galebica voli galebariti , djevojka iz Prijedora preko Minken bojne do kandidatkinje za zamjenicu župana !

XV
xvx
14:58 01.10.2014.

Svaka cast,Ivice! Samo naprijed!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije