Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesretan slučaj

Jedinac na pragu punoljetnosti ustrijeljen u lovu

Mladić (17) ubijen u lovu na veprove
Željko Rukavina/24sata
12.11.2011.
u 20:52

Prema neslužbenim informacijama grupica mladića poslijepodne je krenula u lov na divlje svinje, a maloljetnik je u lovu trebao igrati ulogu goniča svinja.

Maloljetnik na pragu punoljetnosti, kako smo neslužebno doznali, ubijen je danas oko 15,30 sati ubijen u šumi između naselja Lasovac i Ribnjačka nedaleko Bjelovara.

Prema neslužbenim informacijama grupica mladića je toga poslijepodneva krenula u lov na divlje svinje, a maloljetnik, koji je uskoro trebao napuniti 18 godina, krenuo je s njima. Govori se da je u lovu trebao igrati ulogu goniča svinja. No, očito je tijekom lova nešto krenulo po krivom, te je maloljetnik ubijen hicem u glavu.

U OK Centru Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske rečeno nam je kako je stigla dojava da je u šumi u Lasovcu pronađeno mrtvo tijelo muškarca. Dežurni u tom centru rekao je samo kako je započet očevid koji osim policije vodi i Općinsko državno odvjetništvo. Nije mogao potvrditi je li zaista riječ o nesreći u lovu, niti jesu li već poznati počinitelji. Tek je napomenuo kako će više informacija biti kada završi očevid, odnosno tijekom današnjega prijepodneva.

Mladić je navodno bio sin jedinac, a vijesti o  ovoj strašnoj tragediji proširili su se Lasovcem.

Nesreća u lovu, gdje nesretnim slučajem smrtno stradaju lovci, bilo je mnogo. Javnost se još sjeća slučaja od prije nekoliko godina kada je nedaleko Velike Gorice otac ubio sina, slučaja u Grubišnom Polju kada je misleći da puca u vepra lovac nastrijelio rođenoga brata, ili slučaj iz Donje Bistre kod Zaprešića gdje je također lovac usmrtio kolegu iz lova.

Komentara 39

MI
mirac
21:44 12.11.2011.

Prežalosno za bilo kakav komentar. Neka im je dobri Bog u pomoći roditeljima u teškoj boli. Također i svim njegovim prijateljima lova. Laka mu crna zemlja bila.

BE
belimo
21:51 12.11.2011.

Sada bude prozivanje lovaca a opet je vjerojatno u pitanju krivolov....... Roditeljima nastradalog mladića iskrena sućut.

ST
standup
22:20 12.11.2011.

alkohol i veprovi, negredu skupa.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije