Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obojica završili u zatvoru

Jedan vozio pijan i drogiran, našli mu i travu, drugi vozio s preko dva promila

policija
Marijan Susenj/PIXSELL
01.10.2020.
u 10:46

Nakon provedenog istraživanja, protiv 28-godišnjeg vozača nadležnom sudu podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja (upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i  droga, te za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola)

Jučer, u 14,20 sati u Ulici Nikole Tesle u Gračacu prilikom kontrole u prometu policijski službenici Postaje granične policije Gračac zaustavili su osobno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Izvršenim alkotestiranjem i testiranjem na droge utvrđeno je kako je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola  i pod utjecajem opojnih sredstava, te je kod njega pronađeno oko 9,3 grama droge marihuane koja mu je oduzeta. Vozač je uhićen i priveden u službene prostorije.

Nakon provedenog istraživanja, protiv 28-godišnjeg vozača nadležnom sudu podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja (upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i  droga, te za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola)  iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te zbog počinjenog prekršaja Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Video: Mladić je sat vremena ležao na cesti u Kaštelima: Policija mu napisala kaznu

U utorak navečer u 22,20 sati na DC 306 u Kožinu, policijski službenici Druge policijske postaje Zadar su zaustavili 26-godišnjeg državljanina BiH, koji je upravljalo Škodom zadarskih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,07 promila. Vozač je isključen iz prometa, doveden u prostorije policije, gdje je smješten do otrežnjenja.  

Jučer je 26-godišnji vozač uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 8 dana, nakon čega je predan u Zatvor u Zadru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije