Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTE OPTUŽNICE

Jedan uzeo 500 eura za računalo koje nije isporučio, drugi sjekirom razbijao tuđa vrata

sjekira
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
27.02.2021.
u 13:32

57-godišnjak je optužen i da je oštećeniku oštetio neke predmete te da je u noći na 25. svibnja 2020. sjekirom razbio vrata i dio zida na oštećenikovoj kući.

Muškarac (39) optužen je za prijevaru, a optužnicu  je podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru. Tereti ga se da je 29. siječnja 2018. u Križevcima, na internetskoj stranici oglasio prodaju računala. Na oglas se javio oštećenik, koji je za njega licitirao te ga je kupio za 500 eura. Kupac računala je uplatio novac na račun 39-godišnjaka, te mu je kazao da će mu poslati računalo na kućnu adresu, što nikada nije učinio. A ni novac mu nije vratio.

Isto tužiteljstvo optužilo je i 57-godišnjaka zbog krađe i oštećenja tuđe stvari. Terete ga da je od 3. studenog 2019. do 1. prosinca 2019. u jednom mjestu na području Bjelovarsko-bilogorske županije, u dva navrata oštetio ulazna vrata kuće oštećenika te mu je iz kuće uzeo osigurače na razvodnoj ploči brojila električne energije. Osigurači su bili vrijedni oko 400 kuna. Osim za krađu osigurača, 57-godišnjak je optužen i da je oštećeniku oštetio neke predmete te da je u noći na 25. svibnja 2020. sjekirom razbio vrata i dio zida na oštećenikovoj kući. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije