Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNE KRAĐE

Jedan ukrao stabla maslina starih 15 godina, drugi otuđio zaprežna kola, plugove...

Maslina
Miranda Cikotic/PIXSELL
24.06.2021.
u 13:45

U oba slučaja policija istražuje sve okolnosti krađa te traga za počiniteljima

Popriličnu logistiku morao je imati lopov koji je ukrao nekoliko stabala maslina starih oko 15 godina. Dogodilo se to između rujna 2020. i lipnja 2021. na otoku Krku. Vlasnik maslinika je 73-godišnjak koji je krađu maslina prijavio čim ju je uočio. Šteta je 40.000 kuna.

A kada smo kod neobičnih krađa, istarska policija izvijestila je da je za sada nepoznati lopov od 15. svibnja do 23. lipnja provalio u kuću u Karojbi i otuđio zaprežna kola, plugove, ručna kolica, šivaće mašine i druge predmete čime je 74-godišnjeg vlasnika oštetio za nekoliko desetaka tisuća kuna.

U oba slučaja policija istražuje sve okolnosti krađa te traga za počiniteljima.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
14:50 24.06.2021.

neka ekipa pogleda gdje se gradili apartmani i po dvorištima ko je uređivao okoliš pa će naći i svoje masline , a možda i zaprežna kola u cvijeću...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije