Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKARCI DOBILI MJERE OPREZA, ŽENA PRITVORENA

Jedan udario bivšu ženu, drugi oca, treći prijetio obitelji, a 34-godišnjakinja noktima ozlijedila bivšeg muža

Dusko Jaramaz/PIXSELL
14.07.2021.
u 07:38

Žena se prvo posvađala s bivšim izvanbračnim suprugom nakon čega je noktima ozlijedila po nosu. Potom je 8. srpnja 2021. u Šibeniku, telefonom nazvala oštećenika te mu je prijetila smrću, a prijetnje mu je uputila, kažu u tužiteljstvu i "preko zaposlenice jednog državnog  tijela."

Zabrana približavanja bivšoj supruzi te zabrana uspostave bilo kakvog kontakta s njom izrečena je  44-godišnjaku koji se sumnjiči da je bivšu ženu lakše ozlijedio. Zbog toga je ispitan na ODO Šibenik, a sumnjiči ga se da je  8. srpnja 2021. u večernjim satima, u stanu u Šibeniku u kojem živi s bivšom suprugom, ženu prvo verbalno napao. Zatim ju je uhvatio za nadlaktice  i udario u  u glavu, lakše je ozlijedivši.

Iste zabrane izrečene su i 38-godišnjaku, koji se sumnjiči da je prijetio ocu. Njega se sumnjiči da je 10. srpnja 2021. u večernjim satima u Šibeniku, u alkoholiziranom stanju vrijeđao oca te mu prijetio smrću nakon čega ga je udario rukom u  glavu. S ocem ne smije ni komunicirati niti mu se  približavati, baš kao što se ni 60-godišnjak, kojeg sumnjiče za dvije prijetnje ne smije približavati niti komunicirati sa sestrom i nećakinjom. Njega sumnjiče da je njima dvjema smrću prijetio 7. srpnja i  to zbog narušenih odnosa.

A iza rešetaka je završila 34-godišnjakinja  koja se sumnjiči za nanošenje lakše ozljede te prijetnje. Zbog toga je ispitana na ODO Šibenik, nakon čega joj je sudac istrage Županijskog suda u Šibeniku odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.  Nju se sumnjiči da se srpnja 2021. u Šibeniku, prvo posvađala s bivšim izvanbračnim suprugom nakon čega je noktima ozlijedila po nosu. Potom je 8. srpnja 2021. u Šibeniku, telefonom nazvala oštećenika te mu je prijetila smrću, a prijetnje mu je uputila, kažu u tužiteljstvu i "preko zaposlenice jednog državnog  tijela."

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Lopov iz HDZ-a
Lopov iz HDZ-a
09:14 14.07.2021.

Ma nije moguće da su žene nasilne!? Očekujemo uskoro priopćenje Jelene Veljače i Rade Borić da nam kažu njihovu "istinu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije