Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJICA TEŠKO OZLIJEĐENA

Jedan pao dok je gradio nadstrešnicu, drugi dok je postavljao optički kabel

Google Maps
22.09.2021.
u 11:11

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a zagrebačka policija to je okarakterizirala kao nesretan slučaj.

Muškarac (64) teško je ozlijeđen 21. rujna oko 15 sati.

Kako je priopćila zagrebačka policija dogodilo se to u Ulici Gospočak gdje je 64-godišnjak gradio nadstrešnicu na III. katu kuće  46-godišnjaka. U jednom trenutku pao je s visine od oko četiri metra. Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a zagrebačka policija to je okarakterizirala kao nesretan slučaj.

S duge strane, kao nesreća na radu okarakteriziran je sličan događaj koji se zbio istog dana u 9.25 u Ulici Lelijski odvojak.

Tamo se  32-godišnji zaposlenik  poduzeća iz Velike Gorice dok je postavljao optički kabel,  popeo  na ljestve na visinu od 520 cm, nakon čega je najvjerojatnije izgubio ravnotežu te pao. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.  

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:10 22.09.2021.

kakve ljestve za penjanje na "banderu"? toga vlasnike firme treba uhititi zbog zanemarivanja sigurnosti i operatera koji dade posao firmi koja nema odgovarajuću opremu za rad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije