Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI DILERI

Jedan drogu skrivao u poštanskom sandučiću. Drugi ukrao vozilo, skrivio nesreću pa mu našli 19 paketa marihuane

Foto: PU zagrebačka/PU istarska
1/5
03.07.2022.
u 14:45

Policajci koji su došli na mjesto događaja uhitili su vozača ukradenog vozila, u kojem su potom pretragom našali ukupno 477.2 grama marihuane kao i jedan plinski i jedan startni pištolj

Da su dileri vrlo domišljati i nije neka novost, no tu domišljatost, jedan 59-godišnjak, mora mu se priznati, podigao je na sasvim novu razinu. Jer on je drogu, kako se sumnja, skrivao u - poštanskom sandučiću.

Zagrebačka policija priopćila je da ge se sumnjiči da je kroz duže vrijeme nabavljao veće količine heroina radi daljnje preprodaje. Drogu je skrivao u poštanskom sandučiću na području Novog Zagreba. Nije priopćeno je li riječ o poštanskom sandučiću njegovog ili tuđeg stana, a pretragom je u njemu nađeno ukupno oko 729,5 grama heroina. Heroin je bio pakiran u dva paketa, a nakon što je droga oduzeta, 59-godišnjak je priveden na ispitivanje.

Zanimljivo uhićenje povezno s drogom imala je i porečka policija. Sve je počelo 1. srpnja oko 13.30, kada je policiji dojavljeno da je iz Porečke ulice ukraden Fiat pulskih oznaka. Kradljivac se, a kasnije će se ispostaviti da je riječ o 23-godišnjaku, odvezao u nepoznatom smjeru. No nije daleko stigao jer je policija pola sata kasnije dobila dojavu o prometnoj nesreći na križanju državne ceste D-75 i županijske ceste ŽC-5116 u Funtani. Utvrđeno je da u nesreći sudjelovao ukradeno vozilo, a skrivio ju je 23-godišnjak. Sumnja se da je oduzeo prednost Fordu pulskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Od siline udarca, Ford se odbio i udario u stablo, pri čemu je vozač lakše ozlijeđen. Policajci koji su došli na mjesto događaja uhitili su vozača ukradenog vozila, u kojem su potom pretragom našali 19 paketa s ukupno 477.2 grama marihuane kao i jedan plinski i jedan startni pištolj. Prijavljen je za krađu i drogi, a zaradio je i prekršajne prijave zbog oružja, izazivanja nesreće te jer se odbio testirati na droge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije