Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen 42-godišnjak

Na tavanu imao improvizirani laboratorij marihuane

marihuana
Foto: PU zagrebačka
1/2
29.06.2022.
u 14:53

Kazneno je prijavljen zbog zloporabe droge, ali i za prijetnju iako policija nije izvijestila kome i kao je prijetio.

Još jedan "poljoprivrednik" kazneno je prijavljen zbog zloporabe droge, ali i zbog prijetnje. Kako je priopćila zagrebačka policija, 42-godišnjak se sumnjiči da je ne području Križa na tavanu obiteljske kuće  napravio improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane.

Kada mu je policija pokucala na vrata, predao im je 135 sadnica konoplje visoke između tri centimetra do 115 centimetra. Sumnjiči ga se da je zasadio, prihranjivao i zalijevao.

Pretragom mu je nađeno 260 grama marihuane. Kazneno je prijavljen zbog zloporabe droge, ali i za prijetnju iako policija nije izvijestila kome i kao je prijetio.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
07:32 30.06.2022.

Da si recimo od Keruma nećak ili Kruljca sin sada bi dobio samo uvijetnu, ovako ideš sigurno na 3 do 5 godina. Reci da si zapravo iznajmio Tomu Fordu tavan, hrvatsko pravosuđe službeno je priznalo i potvrdilo Toma Forda državljana Srbije kojem djeca naših generala skrivaju dorgu i oružje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije