Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK EU KOMISIJE

Jean-Claude Juncker prekinuo godišnji odmor zbog hitne operacije

Jean Claude Juncker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
17.08.2019.
u 18:10

Juncker bi trebao odstupiti s dužnosti predsjednika Komisije 31. kolovoza, a zamijenit će ga Ursula von der Layen.

Odlazeći predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker skratio je odmor radi hitne operacije, priopćio je u subotu njegov tim za odnose s medijima.

"Jean-Claude Juncker morao je skratiti odmor u Austriji zbog medicinskih razloga. Prebačen je natrag u Luksemburg gdje će biti podvrgnut hitnoj operaciji žuči", navodi se u priopćenju. 

Juncker, bivši luksemburški premijer čije je zdravlje već godinama tema nagađanja među političarima EU-a, analitičarima i medijima, trebao bi odstupiti s dužnosti predsjednika Komisije 31. kolovoza.  

Zamijenit će ga njemačka konzervativka Ursula von der Layen, prva žena na čelu Europske komisije.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
09:28 18.08.2019.

Jesenti milu bigulicu, još ćemo uvelike zažaliti za tim začudnim ali dobroćudnim Ivekom Kkodovikom Junckerom. Fonderlajen Urška, njemačka spodoba što ga nasljeđuje, po svemu je nalik na našu dičnu Pusić dr. Besnicu (pa i na Mrak Taritašicu Ančicu), tako daa se nemamo nadati ničemu dobromu. Kao što je ta Urška kao njemačka ministrica obrane od Bundeswehra napravila provincijski cirkus, tako bi mogla biti jedna od onih koji će zabiti posljednje čavle u EU-ov lijes. Možda to i neće biti velika šteta. Tko će znati. Bit ćemo pametniji kad se "po tom pitanju" očituju analitičari opće prakse Puhovski dr. Žare, Rimac dr. Ivek ili Maldini dr. Pere.

DD
dr dragon
22:53 17.08.2019.

Treba mu mozak operirat

CR
crodux
18:31 17.08.2019.

pokoj mu duši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije