Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osramotio grad

Je li ovo najčudniji razlog za ostavku jednog gradonačelnika?

Foto: Youtube Screenshot
1/2
18.06.2014.
u 08:43

Gradonačelnik je podnio ostavku nakon protesta stanovnika gradića koji tvrde kako je okaljao njihov ugled

Dennis Kneier, gradonačelnik San Marina, gradića u blizini Los Angelesa, podnio je ostavku nakon što je uhvaćen kako vrećicu s psećim izmetom baca u dvorište svog političkog suparnika Philipa Laoa.

Lokalne novine Pasadena Star-News javljaju kako je Kneier jučer podnio ostavku nakon protesta stanovnika koji tvrde kako je Kneier okaljao njihov ugled.

Lao je prepoznao gradonačelnika na nadzornim snimkama i pozvao policiju, a video cijelog incidenta je postao viralan.

Svoju je ostavku uskoro bivši gradonačelnik obrazložio riječima kako su njegovi postupci bili bezobzirni i uvredljivi te s dužnosti odstupa jer je osramotio sebe i grad.

>> Voditeljica nije očekivala što će se dogoditi tijekom vremenske prognoze uživo

Komentara 4

NN
nema.nama.9
09:02 18.06.2014.

Mislio sam da je LINIĆ

NI
ninja72
09:55 18.06.2014.

Kod nas se to nemoze dogoditi.

MC
mica caca
10:29 18.06.2014.

Dođite u Solin i na Japirko, gradonačelnik i sva njegova svita neradnika bi u zakonom uređenoj državi završila u zatvor i vratili bi sve osobne dohotke koje proteklih 23. godine primaju za svoj nerad i uništavanje svih ljepota Solina. U U naselju Japirko (većinom naseljeni branitelji) svi dosadapšnji gradonačelnici su se takmičili kako što više unakaziti naselje. Škola nova, nema dosta prostora za učenike, a dvorana se gradi već godinama, igrališta za djecu nema, parkova nema, trotoara nema, izmeta pasijeg (bolji život pasa nego stanovnika) na svakom centimetru, smeća, dragi prijatelji strahota. Ono malo trotoara što ima, zauzeli kamioni i auta, jer normalno parkirališta nema. Dragi Bog čuva djecu iljude koji moraju preći ulicu iza auta i kamiona (parkiranih) kao i silasku s trotorara i kretati se ulicom, kojom se vozi iznad 60 km na sat. Policajaca ni za lika. Bitno da naši vrli voditelji grada pogoduju građevinskom lobiju, pa su na svakom centimetru prostora sagrađene zgrade, bez obzira što nemaju određeu zakonsku kvotu za zelenilo , parking i igralište. Na starom Dioklecijanovom vodovodu koji se čuvao kao oči i s kojim se još danas napaja Split i Solin vodom, sagrađene kanalizacije, kuće, sadi se zeleni i po istom se posipa otvor. Prometov autobus 10 (izgled kao iz filma Tko to tamo peva, cijena karte 13 kuna za 5 km do Splita, vozi svakih 70 minuta, prije čovjek dođe do Sinja i ruča, nego stanovnik Japirka do svog naselja u Solinu. To vam je velika ljubav Gradske uprave prema braniteljima, njihovim obiteljima, kao i ostalim građanima naselja. A sada dragi moj zamislite svih 23 godine gradom Solinom vlada HDZ koji toliko voli svoje branitelje i građane, da je naše življene na Japirku ispod svakog ljudskog dostojanstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije