Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala još 2007.

Je li otkriven otmičar Madeleine McCann?

fotorobot (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
Autori: luc, irk/VLM
14.10.2013.
u 08:23

Britanska policija također je objavila računalne fotorobote muškarca kojeg žele ispitati

Policija u Manchesteru uhitila je muškarca osumnjičenog za otmicu djevojčice Madeleine McCann, koja je nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu još 2007. godine.

Roditelji su organizirali potragu za svojom kćeri diljem cijelog svijeta, no unatoč brojnim dojavama nikakvog napretka u istrazi dosad nije bilo. Ovo je prvo uhićenje vezano za ovaj slučaj nakon više godina. Policija taji identitet uhićene osobe, a roditelji vjeruju da je još živa.  

Policija ima novu verziju događaja

Britanska policija objavila je da ima novu verziju događaja u slučaju nestanka Madeleine McCann. U BBC-ovoj emisiji Crimewatch u ponedjeljak navečer prikazat će se najdetaljnija rekonstrukcija slučaja dosad, prenosi BBC.

– Naš dosadašnji rad znatno je promijenio vremenski slijed i prihvaćenu verziju događaja koji su dosad bili u javnosti – rekao je inspektor Andy Redwood, koji vodi istragu.

Objavili dva fotorobota

Britanska policija također je objavila računalne fotorobote muškarca kojeg žele ispitati, a koji će biti prikazani u emisiji Crimewatch.

BBC  navodi da policija kaže da muškarac 'može ali i ne mora biti ključ'. Fotografije se temelje na iskazima svjedoka koji su ga vidjeli u noći kada je Madeleine nestala.

Njegov fotorobot neće biti jedini kojeg će prikazati u emisiji. U priopćenju koje je britanska policija objavila u nedjelju navode kako planiraju objaviti seriju fotorobota osoba koje žele ispitati, navodi Reuters.

Cilj ovog apela je da pokušamo identificirati te muškarce i utvrditi jesu li na ikakav način povezani sa slučajem, izvijestili su iz policije.

 >> 'Objavit ćemo sliku osumnjičenog za nestanak Maddie McCann'  

>> Policija misli kako bi Madeleine McCann još uvijek mogla biti živa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije