Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI ANALIZIRAJU

Je li Milanovićev bojkot Dana državnosti nepoštivanje države?

30.05.2023.
u 21:00

Ankica Mamić: Političari bi morali shvatiti da su oni prolazni, ali da bi institucije trebale biti trajne; Božo Skoko: Hrvatima treba više samopoštovanja i zajedništva

Komentara 62

Avatar antikomunist2
antikomunist2
21:11 30.05.2023.

Milanovic iza sebe ima medije i može si dopustiti sve što mu padne u glavu.

IN
Intermarium
21:20 30.05.2023.

Tko školuje ove novinare? 25.6.1991. se nisu raskinule državnopravne sveze sa Srbijom nego sa Socijalističkom Federativnom Republikom Jugoslavijom. Sa svih 5 republika. Jedina koja je raskinula državnopravne sveze sa Srbijom bila je Crna Gora 2006. jer je napustila državu kojaoja se zvala Srbija i Crna Gora.

JU
juma
21:31 30.05.2023.

Dobro vam je pitanje? Kao da je on ikada poštivao državu, pa je sada napravio krivi potez? Cijeli njegov mandat je pljuvačina, bezobraština i svadjanje sa svima i svakim bez obzira na vrijeme i mjesto. Jednom rječju sramotno ponašanje koje Hrvatsoj samo nanosi štetu. Vidimo kroz izmjenu zakona u BiH, gdje je drečao i pjenio se i nije postigao ništa, dok Plenković kulturom i tihom diplomacijom postiže ono što je bio hrvatski državni interes.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije