Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna metodologija

Je li jamstvo za Sanadera ispravno, odlučivat će vještaci

09.04.2015., Zagreb - Na Zupanijskom sudu nastavljeno sudjenje Ivi Sanaderu u slucaju Planinska.  Photo:
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
26.10.2015.
u 14:25

USKOK je imao niz primjedbi na metodologiju izračuna vrijednosti te nekretnine

Hoće li sud prihvatiti novu jamčevinu Ive Sanadera, možda bi se moglo znati sutra. Naime, nakon što je Izvanraspravno vijeće saslušalo argumente Sanaderove obrane i USKOK-a, odlučilo je da za sutra u 10 sati na sud pozove vještake građevinske struke koji bi trebali razjasniti je li metodologija koja se upotrebljavala pri procjeni stana Mirjane Sander u Kozarčevoj točna.

USKOK je imao niz primjedbi na metodologiju izračuna vrijednosti te nekretnine, a obrana je, nakon što im je dva puta odbijeno jamstvo, sada izašla s novim prijedlogom u kojem nude šest nekretnina, među kojima je i spomenuti stan u Kozarčevoj.

Ranije su objasnili da su, za razliku od prije kad su radili procjenu jedne trećine kuće, odnosno stana u suvlasništvu Mirjane Sanader, sada došli s procjenom cijele nekretnine. Prema stajalištu obrane, vrijednost te nekretnine veća je od vrijednosti stana Josipa Radoša koji su ranije nudili, pa su zbog toga u jamstvu odustali od Radoševe nekretnine.

>> Odluka 
o jamstvu za Ivu Sanadera – treći put

Komentara 14

MA
Malenkost
15:06 26.10.2015.

Zna li netko koliko košta Vrhovni Sud Rep.Hrvatske? Bezsramni Sudci, Bezsramni Politicari, šuteci Narod!!! = primitivna Drzava.

Avatar nula
nula
14:54 26.10.2015.

Razvlacit ce do poslije izbora. Boje ga se .

Avatar raco
raco
14:36 26.10.2015.

daj već čovjeka pustite da se brani sa slobode. Pa za ništa još nije pravomoćno osuđen a sjedi u zatvoru (istražnom), godinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije